اسانس چیست اسانس نوعی ماده است که بوی قوی داشته و با نام عطرمایه یا اسانس اساسی نیز شناخته می شود. اسانسها اغلب از طریق فرآیند تقطیر با آب به دست می آیند. اسانسها در انواع خوراکی و صنعتی تولید و در بازار عرضه می شوند.
سانس خوراکی به دلیل داشتن عطر و رایحه در انواع محصولات استفاده می شود. صنایع مختلفی از کاربرد انواع اسانس در تولیدات خود بهره می برند. صنایع غذایی از جمله مهم ترین صنایع مصرف کننده اسانسهاست. اسانس ها در انواع طعم های میوه ای، گلی و ادویه ای و… تولید و در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند. انواع اسانس های صنعتی هم در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می روند.
آدامس ماده ای نرم و لاستیکی بوده که توسط صنایع غذایی برای جویدن عرضه می گردد. آدامسها انواع مختلفی داشته و توسط شرکت های مختلفی نیز تولید می گردند. آدامس ها اغلب به دلایل مختلفی همچون گرفته شدن بوی بد دهان، محافظت از دندان ها، کنترل وزن، افزایش هوشیاری، بهبود دستگاه گوارش، مبارزه با استرس و… استفاده می شوند. انواع آدامس از ترکیبات مختلفی تولید می شوند. در ادامه به برخی از آن ها اشاره شده است.
- صمغ
- رزین
- ترکیبات پرکننده
- ترکیبات نگهدارنده
- نرم کننده ها
- شیرین کننده ها (که اغلب از شیرین کننده های غیر مغذی استفاده می شود.)
- طعم دهنده ها و اسانس ها
البته توجه شود که تولید کنندگان مواد اولیه دقیق در تولیدات خود را مخفی نگه داشته و مواردی که به آن ها اشاره شد، تنها بخشی از ترکیبات اصلی است. البته تمام موادی که در فرمولاسیون انواع آدامس های خارجی و ایرانی استفاده می شود، خوراکی بوده و باید برای مصرف انسان مناسب و بی خطر باشند. به دلیل مصرف و تقاضای بالا آدامس در بازار انواع مختلف آن با طعم های مختلف تولید و عرضه می شوند.
اسانس ها درواقع افزودنی هایی مجاز هستند که از خواص آن ها در معطر و طعم دار کردن مواد غذایی استفاده می شود. انواع اسانس آدامس به دو صورت پودری و مایع تولید و عرضه می شوند. اسانس ها به محصولات آرایشی و بهداشتی، دارویی و دیگر محصولات افزوده می شوند تا موجب بهبود خواص محصول شوند. بدیهی است با افزایش کیفیت محصول، فروش آن در بازار هم افزایش خواهد یافت.
اسانسهای آدامس در انواع طبیعی یا مصنوعی تولید می شوند. مزه و رایحه های متفاوتی از اسانس آدامس از جمله میوه ای، گلی یا ادویه ای و… وجود دارد که می توان آن ها را به همراه مواد رنگی به آدامس افزود. این اسانس ها به گونه ای تولید می شوند که برای همه گروه های سنی قابل استفاده باشند. مواد اولیه در تولید اسانسهای آدامس از اهمیت بالایی برخوردارند. اگر این ماده مرغوب و طبیعی نباشد، می تواند اثرات سوء برسلامتی داشته باشد. البته در رابطه ب اسانسهای آدامس این نکته ضروری است که مواد رنگی استفاده شده در اسانس نباید در آب محلول باشند. در غیر اینصورت با بزاق دهان ترکیب خواهند شد. اغلب اسانس های خوراکی محلول در آب هستند. اسانس ها برای تولید موارد صنعتی مانند خمیر دندان، خوشبو کننده های هوا و… کاربرد دارند.
انواع اسانسهای آدامس به دو حالت پودری و مایع برای استفاده در تولید انواع آبنبات، تافی، پاستیل، آدامس و … به کار می روند. همچنین این اسانس در انواع خوراکی و صنعتی نیز تولید می گردد. انواع صنعتی این اسانس در تولید محصولات بهداشتی کاربرد دارند.
طریقه مصرف اسانس ها اغلب بر روی کالا یا بسته بندی آن درج شده است. اغلب دو تا سه قطره از اسانس قادر به ایجاد عطر و طعم مطلوب در محصولات است. بهتر است قبل از مصرف دستور العمل شرکت تولید کننده را به خوبی مطالعه کرده و بر طبق دستورالعمل از آن استفاده نمایید.
اسانس گیری به روش های مختلفی صورت می پذیرد. استفاده از روش های مختلف اسانس گیری به نوع ماده ای بستگی دارد که قرار است از آن اسانس گرفته شود. برای تهیه انواع اسانسهای آدامس اغلب از روش تقطیر با آب استفاده می گردد.
اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی
شما میتوانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.
برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.
دیدگاه خود را بنویسید