اسانس انبه یک اسانس میوه ای پرکاربرد و خوشمزه است که به صورت مایع و پودری تولید و عرضه می شود.

جالب است بدانید که، 4000 سال پیش همچنین انبه کشف شده است. این میوه شیرین و خوش عطر در نواحی گرمسیری رشد یافته است.  انبه یک میوه آبدار و خوش طعم بوده که تشکیل شده از مقدار بسیار زیادی ویتامین، مواد معدنی و همینطور آنزیم های مفید برای سلامتی افراد بوده است. از شناخته شده ترین فرآورده های این میوه خوشمزه ترشی و مربای انبه است. همانطور که گفته شد انبه یکی از میوه های محبوب بوده که اسانس انبه شامل، ویتامین C و ویتامین  A و انواع گوناگونی از کاروتنوئیدها را در اسانس انبه موجود میباشد.

در حال حاضر اسانس انبه استفاده بسیاری داشته است. این اسانس همراه با عطر و طعمی دلچسب میباشد. به همین علت است  که از اسانس انبه برای غنی سازی عطر و طعم محصولات مختلف مانند مرباها، مارمالاد ها و دسر ها استفاده می شود. از جمله مزایای اسانس انبه این است که، به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی بوده است و برای تقویت کردن سیستم ایمنی شما میتواند بسیار مفید بوده باشد. جالب توجه که، انبه دارای مقدار زیادی ترکیباتی همراه با پتاسیم میباشد.

ویژگی های اسانس انبه:

  • بیشتر اوقات اسانس انبه به صورت مایع به فروش می رسد.
  • عطرمایه انبه دارای یک طعم خاص و شیرین بوده است.
  • این اسانس در ظروف شیشه ای به فروش می رسد.

 خرید اسانس انبه

هم اکنون شرکت‌های بسیار زیادی در حوزه فروش اسانس فعالیت دارند. بدون شک تمامی انواع اسانس‌ها و به ویژه اسانس انبه به دلیل رایحه مطبوع و خوش طعم بودن در صنعت غذایی بیشترین کاربرد را خواهند داشت. اسانس طالبی یکی از پرکاربردترین انواع اسانس‌های مطرح و خوش رایحه است. قیمت اسانس انبه بسیار مقرون به صرفه می‌باشد و استفاده از آن در صنعت نوشیدنی و غذایی تا حدودی هزینه‌های تولید را کاهش می‌یابد. اکنون قبل از خرید به بررسی اسانس انبه و کاربرد آن بپردازید.

اسانس انبه از میوه انبه استخراج می‌شود و یکی از پرمصرف‌ترین اسانس‌های موجود در بازار است. این اسانس طبیعی عطر و طعم بسیار قوی داشته و برای دسترسی به کیفیت اصل آن تنها از طریق مجموعه اسپیناس شیمی می‌توانید اقدام کنید. امروزه از این اسانس برای تولید انواع نوشیدنی، دسر، برخی از مواد غذایی، شکلات، کمپوت، آدامس و حتی مواد شوینده نیز استفاده می‌شود. طعم بی‌نظیر این اسانس باعث شده تا به عنوان یک خوشبو کننده در برخی از مواد آرایشی نیز کاربرد داشته باشد.

این اسانس به صورت طبیعی از میوه انبه استخراج شده و عطر و طعم آن را به خود می‌گیرد. حال خواص ارزشمندی که در انبه وجود دارد، در اسانس آن نیز یافت می‌شود. برای غنی‌سازی عطر  از این اسانس می‌توان استفاده کرد، چرا که بسیاری از افراد از بوی اسانس انبه لذت می‌برند.

این محصول جانبی انبه از عصاره هسته، میوه و همچنین پوسته درخت انبه تهیه می‌شود. امروزه برای تولید ضد آفتاب و حتی کرم‌های کودک نیز می‌توان از این اسانس استفاده کرد. خواص قوی این اسانس باعث می‌شود تا آکنه را از بین ببرد. همچنین برای تسکین درد و جای گزش حشرات نیز استفاده می‌شود. حتی برای تقویت پوست و مو می‌توانید از این اسانس استفاده کنید که سرشار از ویتامین‌های e،a و c است.

قیمت اسانس انبه

بررسی قیمت اسانس انبه از مهم‌ترین نکاتی است که هنگام خرید این اسانس باید به آن توجه داشت. برای خرید اسانس انبه باید بدانید که به چه مجموعه فروشی مراجعه دارید. قیمت این اسانس در مراکز فروش مختلف کاملاً با یکدیگر متفاوت است. بد نیست بدانید در مجموعه اسپیناس شیمی به عنوان یکی از شرکت‌های باسابقه و شناخته شده، قیمت اسانس ارزان می‌باشد. تمامی انواع اسانس‌ها، مواد شیمیایی و همچنین مواد معدنی مورد نیاز شما با تایید وزارت غذا و دارو با کیفیت مطلوب توسط این مجموعه به فروش می‌رسد. مقرون به صرفه بودن قیمت اسانس در مجموعه اسپیناس شیمی بسیار ارزشمند است‌ و همین مسئله باعث جذب مشتریان برای خرید از مجموعه اسپیناس شیمی می‌شود. بهتر است شما کاربران عزیز در رابطه با فاکتورهای تاثیرگذار روی قیمت اسانس انبه اطلاعات مفیدی کسب کنید.

اسانس انبه در دو نوع حلال در آب و حلال شیمیایی در روغن به صورت مایع در بازار وجود دارد. هر یک از این اسانس‌های حلال در آب و حلال در روغن دارای ترکیباتی هستند که روی قیمت آنها تاثیر می‌گذارد. البته اسانس در انواع اسانس پودری و مایع حلال در آب نیز وجود دارد. نوع پودری و مایع این اسانس در مقایسه با یکدیگر دارای قیمت متفاوتی هستند.

تحت تاثیر وزن قیمت نیز تعیین می‌شود. برای صنایع مختلف معمولاً اسانس را در وزن بالاتر و به صورت لیتری یا حتی کیلویی تهیه می‌کنند. در صورتی که برای مصرف خانگی و جزئی این اسانس‌ها به صورت سی سی به فروش می‌رسند. البته اسانس خالص و ناخالص به صورت جداگانه در وزن‌های مختلف قیمت گذاری می‌شود. اینطور نیست که هر اسانس با درصد خالص یا ناخالص بودن در هر وزنی با یک قیمت یکسان باشد. برای دسترسی به اسانس‌های با کیفیت و خالص کارشناسان فروش مجموعه اسپیناس شیمی پاسخگوی شما عزیزان هستند.

کاربرد اسانس انبه

  • مورد استفاده در انواع آبنبات ها داشته است.
  • مورد استفاده در بستنی و در انواع کیک های گوناگون بوده است.
  • مورد استفاده در انواع متنوع آدامس و بسیاری از نوشیدنی ها میباشد.
  • به صورت گسترده مورد استفاده در صنایع دارویی همچون انواع قرص های جوشان ویتامین C با طعم انبه است.
  • جالب توجه است که، این اسانس باعث حفظ کردن سلامت پوست و مو شما می شود .
  • این میوه و اسانس به علت اینکه ویتامین های گوناگونی را داشته اند، منجر به تقویت کردن اعصاب و حافظه بسیاری از افراد می شود.
  • اسانس  انبه به طور معمول به دلیل داشتن یک طبع گرم برای از بین بردن سرفه ، تنگی  نفس ، سردردها ، کم شدن کلسترول ، پاکسازی روده ها بسیار مفید است.
  • همانطور  که بالاتر گفتیم، از اسانس انبه به دلیل طعم خاص و شیرین در بسیاری از  محصولات گوناگون همچون مرباها ، دسرها ، مارمالاد ها اضافه می گردد و باعث  بهتر کردن عطر و طعم آن ها میشود.
  • از جمله کاربرد های مهم این اسانس این برای اضافه کردن یک رایحه خوش و بسیار ویژه به مواد شوینده ، انواع محصولات  مراقبت از پوست ، بسیاری از لوازم آرایشی ، انواع متنوع شمع های معتبر و خوشبوکننده ها به کار میرود.
  • جالب توجه است که، برای دفع کردن هرگونه رادیکال های آزاد ناشی از استرس اکسیداتیو را در بدن این میوه بسیار مفید بوده است. همچنین برای جلوگیری کردن از سرطان سینه ، سرطان رحم و بسیاری دیگر از سرطان ها این اسانس مفید میباشد.

نکات ایمنی اسانس انبه

  • لازم است که، این اسانس را در یک مکان خنک و خشک حفظ فرمایید.
  • به هیچ عنوان در مصرف این اسانس زیاده روی نفرمایید.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
اسانس طالبی، لورامید، بی کربنات آمونیوم
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...