قهوه، همانند ظرفی پر از ترکیبات شیمیایی است که بر طعم آن تأثیر می گذارد.  در حالی که برخی از این ترکیبات ضعیف توصیف می شوند ، یک گروه از ترکیبات  که مقدار زیادی در مورد آنها شناخته شده است ، اسیدهای کلروژنیک هستند. این  ترکیبات حداکثر 8 درصد از ترکیب دانه های قهوه خام را تشکیل می دهند که  این ترکیبات عامل اصلی طعم تلخ در قهوه های سبک و متوسط هستند.

در قهوه های بو داده سنگین ، محصولات ناشی از تجزیه این لاکتون های اسید کلروژنیک تأثیر فزاینده ای بر تلخی عطر و طعم دارند. این ترکیبات، فنیلیندان نامیده می شوند و تلخی آنها از لاکتون های اسید کلروژنیک بیشتر است – مثل تلخی قهوه اسپرسو.

تعدادی از خانواده های ترکیبات نقش مهمی در ایجاد عطر قهوه دارند. چندین ترکیب حاوی گوگرد از جمله 2-فورفوریلتیول با رایحه ای که به  تنهایی معمولاً به عنوان “قهوه تف داده شده” توصیف می شوند از اهمیت ویژه  ای برخوردار هستند. برخی ترکیبات نیز وجود دارند که به خودی خود ممکن است  بوی ناخوشایندی داشته باشند ، اما هنگامیکه با سایر روایح همراه می شوند  تفاوت های ظریفی به عطر می افزایند. به عنوان مثال متانتیول ، که بوی آن  مانند بوی کلم فاسد توصیف می شود. یکی دیگر از ترکیبات حاوی گوگرد ،  3-مرکاپتو-3-متیل بوتیل فرمت ، است که به تنهایی بویی گربه مانند دارد.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...