اسانس ها



کمی صبر کنید...

خرید اسانس

خرید اسانس به علت میزان استفاده بسیار زیادی که در صنایع مختلف دارد از اهمیت خاصی برخوردار است. اسپیناپس شیمی از جمله شرکت های خرید عمده اسانس است. قیمت اسانس در این شرکت نسبت به سایر شرکت ها بسیار پایین تر است. اسانس ها واژه فرانسوی هستند که به صورت مایع روغنی بسیار غلیظ آبگریز و حاوی برخی ترکیبات شیمیایی کاملا فرار از گیاهان مختلف می باشد.

اسانس ها یا عطرمایه ها را می‌ توان به عنوان روغن فرار نیز معرفی کرد. ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید اسانس ها جهت چه کاری مورد استفاده قرار می گیرند؟ تنوع اسانس ها بسیار زیاد است و در کارهای مختلفی مانند اسانس غذایی، اسانس خوراکی، اسانس عطر، اسانس صنعتی، اسانس الکل، اسانس روغنی و غیره استفاده می شوند. هر کدام از این اسانس ها کارایی خاص خودشان را دارند.

مواد اولیه اسانس ها

برای خرید اسانس و به دست آوردن قیمت اسانس ها و آشنایی با انواع آن ها باید با کاربردهای آن ها نیز آشنایی داشته باشید. این اسانس ها از روغن های اسانسی تهیه می شوند و کاربردهای زیادی خارج از آروماتراپی دارند. طرز تهیه و استفاده انواع اسانس ها نیز مختلف است و به طور معمول در موارد زیر اسانس ها استفاده می شوند:

استفاده کردن موضعی از برخی اسانس‌ های روغنی موجب می‌ شود که روغن به خوبی جذب پوست شود، برخی از این موارد استفاده از اسانس های روغنی عبارتند از؛

  1. ماساژ روغن به نقطه مورد نظر
  2. پخش کردن بو در انواع پخش کننده ها
  3. استفاده کردن به عنوان عطرهای شخصی
  4. استفاده کردن جهت خوشبویی منازل و یا تازه سازی کردن برخی وسایل مانند لباسشویی ها
  5. استفاده کردن از آن به عنوان رایحه های طبیعی در محصولات طبیعی، محصولات آرایشی و خانگی
  6. جایگزینی ایمن و سازگار به عنوان دفع کننده حشرات در محیط زیست
  7. استفاده از برخی از اسانس ها جهت استفاده در صنایع برای افزایش یافتن ماندگاری در مواد غذایی مختلف

انواع اسانس در داروسازی

اسانس هایی که در نوشیدنی ها و انواع آبمیوه ها، پاستیل ها، آبنبات و ژله کاربرد دارند و دسته اسانس های خوراکی طبقه بندی می شوند.

به طور معمول از اسانس ها جهت عطر و طعم دار کردن مواد غذایی استفاده می کنند. در حقیقت می توان گفت که امروزه افزودنی های پرمصرف همین اسانس ها هستند که در تولید کردن محصولات بهداشتی، خوراکی و آرایشی و غیره کاربرد دارند و امروزه کم تر محصولی را در بازار می توان دید که نمونه‌ ای از این اسانس ها را نداشته باشد.

تعداد فراوانی از اسانس های خوراکی نیز دارای عطر و طعم مطبوعی می باشند و در دسته اسانس های خوراکی طبقه بندی می شوند. البته می‌ توان گفت که مصرف و تولید این اسانس ها سابقه طولانی دارد و در تمام دنیا استفاده می شود. یکی از بهترین و مهم ترین مصارف آن نیز لوازم آرایشی و بهداشتی است. در انواع صابون ها، شامپوها، لوسیون ها، خمیر دندان ها و غیره از اسانس ها استفاده می کنند.

خرید عمده اسانس

اگر قصد خرید اسانس را دارید و می خواهید قیمت اسانس ها را به دست بیاورید، باید به نوع اساس مورد نظر توجه داشته باشید، چون عمدتاً اسانس ها انواع مختلفی مانند اساس غذایی، اسانس خوراکی، اسانس عطر، اسانس روغنی، اسانس صنعتی، اسانس الکل و غیره دارند. بنابراین واضح است که قیمت اسانس ها با یک دیگر کاملا متفاوت است و برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. خواص این اسانس ها نیز متفاوت است، بنابراین طبقه بندی کردن اسانس ها نیز بر اساس نوع کاربرد آن ها می باشد.

خرید اسانس در تهران

اگر قصد شما خرید اسانس در تهران باشد، در این حالت دست شما کاملا باز است، چون تهران یکی از بزرگ ترین مراکز پخش و تولید اسانس ها را دارد. بنابراین خرید اسانس در تهران قطعاً برای شما آسان خواهد بود و تنها باید به مکان های معتبر و شناخته شده مراجعه کرده تا بتوانید اسانس های با کیفیت و مرغوبیت بالا را تهیه کنید. خرید اسانس و آشنایی با قیمت اسانس ها قطعاً مهارت خاص خودش را می طلبد و باید دقت کنید که اسانس های باکیفیت را بخرید تا بتواند محصولات با کیفیتی را به دست بیاورید.

جهت خرید اسانس در تهران نیز این نکات مهم را در مدنظر داشته و به برند و شرکت تولید کننده اسانس ها توجه لازم را داشته باشید. دقت کنید که جهت خرید اسانس در تهران و به دست آوردن قیمت آن ها باید به نوع، کاربرد و خواص آن ها توجه داشته باشید.

شرکت تامین کننده اسانس

برای خرید اسانس ها، آشنایی با قیمت اسانس ها و شناخت انواع مختلف اسانس ها می توانید به شرکت اسپیناس شیمی مراجعه کنید. اسپیناس شیمی تامین کننده و توزیع کننده انواع و اقسام اسانس ها و مواد اولیه شیمیایی صنعتی می باشد و شما می توانید با مراجعه به این شرکت و مشاوره با کارشناسان فروش آن اسانس مورد نظر خودتان را خریداری کنید.

شرکت شیمیایی اسپیناس شیمی از شرکت های بازرگانی بسیار بزرگ در حوزه تامین کننده انواع مواد اولیه اسانس، انواع مواد اولیه آرایش و بهداشتی، مواد اولیه صنایع غذایی، مواد اولیه صنایع و غیره می باشد. بنابراین جهت خرید مواد اولیه اسانس ها اسپیناس شیمی یکی از بهترین و معتبرترین گزینه ها است، یعنی شما می توانید از این شرکت بدون هیچ گونه واسطه خرید خودتان را انجام دهید. قیمت اسانس ها نیز بسته به نوع مواد تشکیل دهنده آن ها متفاوت است و شما می توانید این اسانس ها را به صورت کلی یا جزئی از شرکت اسپیناس شیمی تهیه کنید.

انواع اسانس

اسانس ها به دو دسته متفاوت اسانس های شیمیایی و اسانس خوراکی تقسیم بندی می شوند که این دو نوع اسانس ها با یک دیگر تفاوت های زیادی دارند و مواد تشکیل دهنده آن ها نیز کاملاً متفاوت است. از اسانس های غیر خوراکی جهت تولید کردن محصولاتی مانند خوشبوکننده‌ ها، شمع ها و غیره استفاده می کنند. اسانس ها در واقع می‌ توان تداعی‌ گر رایحه و عطر مواد متعددی دانست که طعم و عطر واقعی از دانه ها مانند هل، کاپوچینو و قهوه، میوه ها مانند توت فرنگی، پرتقال، بلوبری، لیمو، و از مغزها مانند بادام، پسته گردو و غیره را دارا هستند.

اسانس خوراکی

اسانس های خوراکی به سه نوع  متفاوت اسانس محلول در روغن، اسانس محلول در آن و اسانس محلول در الکل می  باشد. که نوع اسانس محلول در آب بیش ترین و بهترین کاربرد را در صنایع  غذایی دارد. اسانس های روغنی نیز بسیار پرکاربرد هستند که در تولید محصولات  آرایشی و بهداشتی و در خمیر دندان ها استفاده می شوند. و از مواد اولیه آرایشی بهداشتی محصوب میشود.

اسانس های خوراکی انواع مختلفی دارند که در زیر به معرفی چندیم نمونه از این اساس ها می پردازیم:

  1. اسانس میوه

اسانس میوه بسیار متنوع و مختلف است و می‌ توان گفت که جزو معروف ترین اسانس ها همین اسانس های میوه می باشد که انواع اسانس خوراکی، اسانس سیب، اسانس خوراکی، اسانس نعنا، اسانس خوراکی پرتقال، اساس خوراکی لیمو از جمله پرطرف دارترین و مهم ترین اسانس های میوه می توان اشاره کرد. از این اسانس ها در کیک و کلوچه، قهوه و چای، شکلات و شیرینی ها و... استفاده می کنند. علاوه بر آن در توتون، لبنیات و تنباکو نیز استفاده های زیادی دارند.

اسانس های پرطرف دار

از اسانس های بسیار پرطرف دار و البته نادر موجود در بازار می‌ توان به اسانس دود، اسانس عسل، اسانس وانیل، اسانس زعفران، اسانس گل محمدی، اسانس رز و اساس اسطوخودوس اشاره کرد که هر کدام از این اسانس ها دارای خواص غذایی و دارویی بسیار خوب و قابل توجهی هستند و در موارد مختلف مانند تولید انواع داروهای گیاهی، تولید شیرینی، کیک و کلوچه و شکلات و مواردی از این قبیل استفاده می شوند.

خواص و ویژگی های مهم اسانس

اسانس هادر واقع دارای ویژگی های خاص خودشان هستند و بر همین اساس جز مواد پرکاربرد محسوب شده و شناخته می شوند. برخی از این ویژگی های مهم و خاص عبارت هستند از:

بی رنگ بودن اسانس ها

اگر این اسانس ها مدتی در مجاورت هوا قرار بگیرند، ممکن است اکسید شده و تیره رنگ شوند.

قابل تقطیر بودن

اسانس ها در واقع قابل تقطیر می باشند و ما می توانیم آن ها را با شیوه های تقطیر کردن استخراج و استفاده کنیم.

ترکیبات اسانس ها

برخلاف دیگر روغن های ثابت اسانس ها از استرهای گلیسرین و اسیدهای چرب تشکیل نشده اند.

اسانس ها به هیچ وجه فاسد و ترش نمی شوند و فقط زمانی که در مجاورت هوا قرار بگیرند، تغییر رنگ می دهند.

ساختار شیمیایی اسانس

ساختار و ترکیبات شیمیایی اسانس ها در واقع به روش استخراج آن ها، خود گیاه، محیط استخراج و هم چنین نوع محصول، کاملاً متفاوت است.

خواص ضد میکروبی

اسانس ها یک ویژگی خاص نیز دارند، آن هم این است که خاصیت ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسیدانی دارند.

موارد استفاده در صنایع غذایی و دارویی

اسانس های خوراکی امروزه در زمینه های مختلفی مانند صنایع دارویی و غذایی بسیار پرمصرف و پرکاربرد هستند.

استفاده در لوازم آرایشی و بهداشتی

از ویژگی دیگر اسانس ها می توان به استفاده گسترده آن ها در لوازم آرایشی و بهداشتی اشاره کرد.

ساختار اسانس

اسانس ها از مواد مختلف و متفاوتی ساخته شده اند، اما به طور معمول عمده مواد تشکیل دهنده بیش تر اسانس های موجود در بازار به شرح زیر می باشد:

  1. تیمول
  2. آلفا پینن
  3. کومین آلدهید
  4. بتا پینن
  5. کارواکرول
  6. لینالول

اگر قصد خرید اسانس های خوراکی را داشته باشید و هدف شما این باشد که با قیمت اسانس خوراکی آشنایی پیدا کنید، باید دقت داشته باشید که این اسانس ها به نوع برند، میزان سفارش، نوع مواد سازنده و تشکیل دهنده آن و غیره بستگی دارد و بر همین اساس قیمت اسانس ها نیز متفاوت است. می توانید با مراجعه به مراکز تولید کننده اسانس ها و سایت های معتبر قیمت انواع اسانس ها را نیز به دست آورده و با نحوه خرید اسانس ها آشنا شوید.

کاربرد اسانس در عطر سازی

در صنایع عطر سازی از اسانس های مختلفی استفاده می شود. در واقع این اسانس ها شامل همان عطرهای روغنی می شوند که در داخل شیشه ها موجود هستند و معمولا درصد متفاوتی از این اسانس ها در ادکلن ها مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً همان درصد از اسانس ها که در عطرها مورد استفاده قرار می گیرند، درصد کمی از این اسانس ها در داخل ادکلن ها وجود دارد و همین موضوع تفاوت بین عطر و ادکلن را مشخص می کند.

ماندگاری عطرها به نوع اسانس به کار رفته در داخل آن ها بستگی دارد، بعنی هر چه که میزان اسانس در داخل ادکلن بیش تر باشد، ماندگاری آن ها بیش تر و بهتر خواهد بود. در عطرهایی که ماندگاری کمی دارند، از رایحه های مانند ادویه جات، میوه ها و رایحه دریایی استفاده می شود و ممکن است بوی این عطرها بعد از ۱۵ دقیقه یا دو ساعت از بین برود. واضح است که از اسانس های کم تری در این عطرها استفاده می شود.

در بخشی از عطرها که اسانس های بیش تری دارند و از رایحه های مختلفی استفاده می شود، ماندگاری آن ها از ۳ تا ۵ ساعت خواهد بود.

عطرهای با ماندگاری بالا از ترکیباتی مانند تنباکو، خزه، چرم، مشک، وانیل، دودی و غیره استفاده می‌ شود که ماندگاری آن ها بسیار بالا و ۵ الی ۱۰ ساعت می باشد.

اسانس ها معمولا با یک بخش کاملاً بی بو مانند روغن و یا الکل ترکیب می شوند تا کمی رقیق شوند، در غیر این صورت امکان استفاده کردن از آن ها وجود ندارد. بنابراین اگر عطرهای روغنی را در بازار ببینید و به شما بگویند که این عطرها اصل هستند باید به این موضوع شک کنید. اسانس ها قسمت پارافینی عطر را تشکیل می دهند که از یکی از روغن های مختلف گیاهی استخراج می شوند.

دسته‌بندی