اسانس کارامل بی شک یکی از لذیذ ترین طعم ها که در اکثر خوراکی ها نیز همچون ژله، کیک، و… به کار می رود و طرفداران زیادی هم دارد طعم کارامل و اسانس کارامل است.
کارامل از گرم شدن شکر تا دمای حدود 340 درجه فارنهایت به دست آمده و رنگ طلایی به خود میگیرد، سپس برای از بین بردن تلخی این محصول به آن کمی نمک اضافه می شود، این فرآیند که به کارامل سازی معروف است را می توان با هر نوع شکری و به صورت خشک و مرطوب انجام داد؛ در نوع مرطوب کارامل سازی قبل از گرم کردن شکر اندکی آب نیز به آن اضافه می شود. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که فرآیند کارامل سازی، زمان زیادی گرفته و بهتر است تا از اسانس های کارامل استفاده کرد، این اسانس ها به صورت مایع و یا پودری برای مصرف عموم تهیه شده است.
کاربردهای اسانس کارامل
- از اسانس کارامل می توان در قهوه های با طعم کارامل و بیسکویت ها استفاده کرد.
- استفاده برای تولید نوشابه و ماءالشعیر و به صورت کلی ترکیب پایه در تولید نوشیدنی های گازدار.
- از این اسانس حتی می توان در فراورده های گوشتی، نان ها ، بستنی ها، ژله ها و کیک ها استفاده کرد.
- مخلوط اسانس کارامل با خامه موجب به وجود آمدن سس کارامل می شود که در تهیه سیب های روکش وانیلی و تزیین دیگر خوراکی ها استفاده می شود.
- عطرمایه کارامل را می توان با خامه و سایر مواد مخلوط کرد تا سس کارامل یا آبنبات کاراملی نرم مانند کارامل های شیری درست کند. سیب های روکش شده با کارامل یکی از خوراکی های محبوب پاییزی هستند. جالب است بدانید مقداری نمک به بیشتر کارامل ها اضافه می شود زیرا به مقابله با تلخی حاصل از کارامل سازی کمک می کند.
اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی
شما میتوانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.
برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.
دیدگاه خود را بنویسید