استئاریل الکل یک الکل چرب با فرمول شیمیایی CH3 (CH2) 16CH2OH است که همچنین به عنوان الکل اکتادسیل یا ۱- اکتادکانول شناخته می شود. استئاریل الکل یک ترکیب آلی است که به شکل گرانول یا پولک های سفید موجود است که در آب نامحلول است.

الکل استئاریل به صورت طبیعی در بافتهای گوناگون پستانداران پیدا شده است. این ماده در بیوسنتز لیپیدها و سایر ترکیبات سلولی که به طور طبیعی وجود دارند، استفاده می شود و برای تولید انرژی وارد مسیرهای متابولیکی می شود. همچنین این ترکیب در آب نامحلول و در حلال های قطبی ، الکل و مواد نفتی محلول است و با اکسید کننده های قوی و نمک های فلزی ناسازگار است.

بیشترین کاربرد این الکل در اغلب محصولات آرایشی – بهداشتی و همینطور در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو بوده است. اضافه بر این مصارف دارویی داشته و تماس آن با پوست و مو و همچنین ناخن ها مشکلی به وجود نمی آورد. این ترکیب در تولید الیاف و لوبریکانت ها مورد استفاده قرار می گیرد و در صنایع غذایی نیز بطور مستقیم و غیر مستقیم در سیستم های آب و روغن و تولید امولسیون استفاده می شود.

این الکل به عنوان مرطوب کننده برای رفع خشکی پوست، خارش، سوختگی و تحریکات پوستی استفاده شده و با ایجاد یک لایه روغنی محافظ رطوبت پوست را حفظ کرده و مانع خشکی پوست می شود. این ترکیب در صنعت نساجی، دارویی، شیمیایی و کشاورزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید استئاریل الکل

برای تولید تمامی محصولات در صنایع مختلف از مواد شیمیایی خاصی استفاده می‌کنند. استئاریل الکل به عنوان یکی از ترکیبات شیمیایی خاصی است که این ماده نیز برای تولید بسیاری از مواد و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای خرید استئاریل الکل بد نیست بدانید این ماده یک نوع الکل چرب و نوعی ترکیب عالی نیز شناخته می‌شود. 

از نکات مهم خرید آشنایی با مشخصات ظاهری و حتی فرمولاسیون این محصولات است. این ترکیبات شیمیایی به شکل پولک سفید رنگی هستند که قدرت انحلال آن‌ها در آب به صفر می‌رسد. این ترکیب در گروه‌های متابولیت گیاهی، انسانی و جلبکی ایفای نقش می‌کنند. این ترکیبات در دسته‌بندی مواد غیر سمی البته با سمیت بسیار پایین قرار می‌گیرند. شما کاربرانی که اکنون اقدام به خرید استئاریل الکل کرده‌اید، آیا می‌دانید کاربرد این محصولات چیست؟ یا اطلاعی در رابطه با قیمت استئاریل الکل دارید؟

این ترکیبات را برای تولید انواع مواد آرایشی، محصولات مراقبت پوست، مرطوب کننده‌ها، نرم کننده‌ها و غیره می‌توان استفاده کرد. در واقع در صنعت آرایشی و بهداشتی بیشترین کاربرد را دارد. قطعاً دوست دارید، بدانید الکل استئاریل در چه ترکیبات، مواد یا چه جاهایی یافت می‌شود؟ این ترکیب شیمیایی در بافت‌های مختلف پستانداران وجود دارند. 

اکنون بهتر است به دنبال چگونگی خرید این ترکیبات شیمیایی باشید. چرا که انتخاب روش خرید و مجموعه فروش روی کیفیت و حتی قیمت استئاریل الکل تاثیر دارد. در واقع اگر شما به صورت اینترنتی و مستقیماً خرید خود را انجام دهید، به قیمت‌های مقرون به صرفه نیز دسترسی پیدا می‌کنید.

قیمت استئاریل الکل

به بررسی نکات مهم خرید استئاریل الکل و مشخصات کامل پرداختیم. از نکات مهم خرید بررسی قیمت این ترکیبات است که به پارامترهای بسیاری بستگی دارد. تمامی مشخصاتی نظیر فرمول شیمیایی، سطح کیفیت، نوع کاربرد، مشخصات فیزیکی، حتی روش خرید یا مرکز فروش همگی روی قیمت استئاریل الکل تاثیر می‌گذارند. 

از آنجایی که این ماده در صنعت دارویی و آرایشی نقش مهمی دارد و کاربرد آن بسیار زیاد است، پس قطعاً تقاضای آن نیز بسیار بالا می‌باشد. با افزایش تقاضای بازار قیمت محصول نیز به طبع افزایش پیدا می‌کند. ویژگی‌ها و مشخصات این ترکیب، قیمت آن را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 در واقع هر چقدر کاربرد و قدرت تاثیرگذاری آن بالا باشد، بدون شک قیمت محصول نیز بالا می‌رود. این ترکیبات به عنوان یک نوع ماده آمولیسیون کننده هستند، حتی برای تقویت کف نیز نقش مهمی دارند.

همچنین ویسکوزیته را به شدت بالا می‌برند و به همین سبب برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی می‌توان از آنها استفاده کرد. 

مواد اولیه تولید چنین ترکیباتی با قیمت‌های بسیار مختلفی خرید و فروش می‌شوند. البته روش تولید، مراحل تولید، تجهیزات و ماشین آلات خط تولید و غیره همگی روی قیمت این مواد تاثیر دارند. اگر به دنبال مقرون به صرفه‌ترین قیمت استئاریل الکل در بازار هستید، خاص‌ترین پیشنهاد برای شما خرید از مجموعه اسپیناس شیمی است. 

همین حالا از این فرصت ناب به نفع خود استفاده کرده و خرید خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهید. توجه داشته باشید که تمامی محصولات این مجموعه به زیر قیمت بازار عرضه می‌شود. هدف، قطعا دسترسی شما کاربران عزیز به مقرون به صرفه‌ترین محصولات بازار است.

جدول مشخصات فنی ستو استئاریل الکل:

فرمول شیمیایی ستو استئاریل الکل
 n  C34H72O2 = متغیر، به طور معمول 14-16
نقطه ذوب
 48°C – 56°C
نقطه جوش
249°C
انحلال پذیری
محلول در روغن، نامحلول در آب
شکل ظاهری
جامد سفید مومی شکل
بو
بدون بو

کاربرد استئاریل الکل

  • امروزه از استئاریل الکل در بیشتر صنایع آرایشی و بهداشتی و همینطور داروسازی، به اسم یک پایدار کننده امولسیون، غلیظ کننده، باعث کدر شدن، سورفکتانت کف کننده و به نام زیاد کننده ویسکوزیته در محلول های آبی و غیر آبی نقش بسیاری داشته است. 
  • بیشتراوقات در تولید کردن اغلب کرم های صورت و بدن و همینطور لوسیون ها و برای ساختن انواع گوناگونی از محصولات مراقبت مو همچون تقویت  کننده ها از از این ترکیب شیمیایی به کار می رود.
  • در حال حاضر مکانیزم عملکرد ستو استئاریل الکل در محصولات آرایشی به صورتی است که باعث جلوگیری کردن از جدا شدن اجزاء محصول نهایی شما می کند.
  • برای داشتن خاصیت مرطوب کننده در خشکی پوست ، خارش ، سوختگی و  تحریکات پوستی از این الکل به کار برده میشود و با تشکیل یک لایه روغنی نگهدارنده رطوبت پوست را  حفظ کرده و از هرگونه خشکی پوست جلوگیری میگردد.
  •  این ترکیب در صنایع نساجی ، دارویی ، شیمیایی و کشاورزی نیز نقش بسیار کاربردی دارد.

نکات ایمنی استئاریل الکل

قابل توجه است که، در رابطه با مصرف محصولات در صورتی که پنج مورد مبتلا به درماتیت تماسی آلرژیک دارای این ترکیب شیمیایی گزارش شده است. ولی خطر واکنش آلرژیک این ماده بسیار کم بوده و بگفته متخصصان  پوست به کاربردن از الکل سیتاریل در محصولات آرایشی بی خطر و ایمن بوده و به صورت کلی به اسم یک ماده غیر تحریک کننده شمرده میشود.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...