بنزوئیک اسید یک اسید آلی است که شامل یک گروه کربوکسیل متصل به حلقه بنزن است. بنابراین، اسید بنزوئیک به اسیدهای کربوکسیلیک معطر گفته می شود. این ترکیب به عنوان یک جامد کریستالی و بی رنگ در شرایط عادی وجود دارد. اصطلاح بنزوات به استرها و نمک های بنزوئیک اسید اطلاق می شود.

این ماده دارای یک ساختار بلوری مونوکلینیک داشته و به دلیل بودن حلقه معطر باعث شده که به این ترکیب شیمیایی،  بوی کمی ببخشد. اسید بنزوئیک، یک ترکیب آلی سفید و کریستالی متعلق به خانواده اسیدهای  کربوکسیلیک است که به طور گسترده به عنوان نگهدارنده غذا و در ساخت انواع  مواد آرایشی، رنگی، پلاستیکی و مواد دافع حشرات استفاده می شود. 

این ترکیب شیمیایی دارای شش حلقه کربنی و همینطور حاوی پیوندهای کووالانسی تک و دوگانه متناوب و گروه COOH میباشند. این ماده در بنزن، تتراکلرید کربن، استون و الکل ها محلول است. ثابت تفکیک اسید (pKa) بنزوئیک اسید، برابر با ۴.۲ می باشد. از این ماده برای ولید فنل از طریق فرایند دکربوکسیلاسیون اکسیداتیو  و در دمایی در محدوده ۳۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد انجام میگیرد.

خرید اسید بنزوئیک

امروزه از ترکیبات شیمیایی بسیار مختلفی در گریدهای متنوع در صنایع مختلف استفاده می‌شود. اسید بنزوئیک به عنوان یکی از ترکیبات خاص است که بیشتر در صنعت دارویی از آن استفاده می‌کنند. خرید اسید بنزوئیک بیشتر برای صنایع دارویی است؛ چرا که خواص منحصر به فرد درمانی دارد. اسید بنزوئیک را با نام بنزوئیک اسید نیز می‌شناسد که یک ترکیب بلوری بی‌رنگ است.

 این ترکیبات شیمیایی نوعی اسید ضعیف هستند که از نمک آن به عنوان یک نگهدارنده غذایی استفاده می‌کنند. البته امروزه برای تولید ترکیبات عالی زیادی می‌توان از آن استفاده نمود. اسید بنزوئیک بیشتر منشا گیاهی دارد و از تمشک و توت فرنگی حاصل می‌شود. شما کاربرانی که قصد خرید دارید، آیا با روش‌های تولید این محصول آشنا هستید؟ از نکات مهم خرید توجه به همین پارامتر است. معمولاً این ترکیبات به روش تجاری یعنی اکسایش جزئی تولولن با گاز حاصل می‌شوند.

البته به روش آزمایشگاهی نیز می‌توان چنین ترکیباتی را تولید کرد. پس مشخصات و سطح کیفیت اسید بنزوئیک تولید شده در هر روش کمی با دیگری متفاوت است. نوع کاربرد این محصول را بشناسید و بدانید در چه گریدهایی تولید می‌شود. در واقع برای صنایع مختلف می‌توانید آن را در گریدهای صنعتی، غذایی، دارویی و غیره استفاده کنید. 

با تمامی مشخصات محصول که آشنا شدید به بررسی قیمت اسید بنزوئیک بپردازید که تحت تاثیر چندین پارامتر مهم تعیین می‌شود. بدانید از چه مجموعه‌ای و با چه روشی اقدام به خرید اسید بنزوئیک می‌کنید. چرا که روی قیمت اسید بنزوئید و دسترسی به کیفیت اصل آن تاثیر بسیار زیادی دارد. البته در صورتی می‌توانید به بررسی قیمت بپردازید، که با تک تک مشخصات این محصول آشنا باشید. چنانچه ندانید کاربرد این ترکیبات شیمیایی چیست و چه عملکردی دارند، پس هرگز نمی‌توانید خرید اقتصادی داشته باشید.

قیمت اسید بنزوئیک

برای خرید اسید بنزوئیک بهتر است از مجموعه‌های معتبری اقدام به خرید کنید که از دخالت واسطه‌ها در امان باشید. با خرید از واسطه‌ها احتمال دستیابی به محصولات بی‌کیفیت و تقلبی در بازار بسیار زیاد است. همچنین این نوع خرید روی قیمت اسید بنزوئیک نیز تاثیر فوق العاده زیادی دارد.

 همانگونه که مستحضرید، قیمت خود به عنوان پارامترهای بسیار مهمی است که هنگام خرید کاربران بیشتر به این پارامتر توجه می‌کنند. معمولاً هم به دنبال مراکزی هستند که اسید بنزوئیک را با کیفیت اصل و قیمت مقرون به صرفه به فروش می‌رساند.

 بد نیست بدانید، روی قیمت  محصول پارامترهای بسیار زیادی تاثیر می‌گذارد که مهم‌ترین آنها نوع کاربرد، سطح کیفیت، روش تولید، نوع بسته‌بندی، برند، روش خرید و غیره است. این ترکیب عالی به صورت کریستال‌های بی‌رنگ در بازار وجود دارد. قطعا شما می‌خواهید به کیفیت اصل و مقرون به صرفه‌ترین قیمت این محصول دسترسی پیدا کنید.

خرید از تولید کنندگان داخلی قطعاً مقرون به صرفه‌تر خواهد بود. شما می‌توانید طی مدت زمان کوتاهی این محصول مورد نظر را از درب شرکت سفارش دهید و در محل مورد نظر تحویل بگیرید. افزایش تقاضای این ماده در صنایع مختلف به ویژه صنعت داروسازی، آرایشی و بهداشتی و غذایی باعث افزایش اهمیت این ماده در بازار جهانی می‌شود. در واقع رشد بازار جهانی اسید بنزوئیک باعث افزایش قیمت این محصول نیز خواهد شد.

 همین حالا از مجموعه اسپیناس شیمی با خیالی آسوده اقدام به خرید محصول مورد نظر کنید. قطعاً که در این مجموعه به ارزان‌ترین قیمت این ترکیبات شیمیایی دسترسی دارید. مطمئناً شما هم می‌خواهید، همگام با پیشرفت تکنولوژی حتی روش‌های خرید خود را نیز به‌روز کنید. با استفاده از روش خرید آنلاین با خیالی آسوده از اسپیناس شیمی این ماده شیمیایی را با قیمت ارزان می‌خرید.

مشخصات شناسایی اسید بنزوئیک

خواص
 مشخصات
شکل فیزیکی                                                 جامد کریستالی بدون رنگ
فرمول شیمیایی                                                                  C۷H۶O۲
دانسیته (در۰C 15)                                                      (g/cm۳) ۱/۲۶۵۹
وزن مولکولی                                                          (g/mol) 122/123
نقطه ذوب                                                                           (۰C) 122
شماره                                                                 (CAS No) 65-85-0
حلالیت در آب (در۰C 18)                                                         (g/l) 2/7
نام ها                                          Benzoic acid، کربوکسی بنزن، E210

کاربردهای اسید بنزوئیک

  • تولید کردن فنل شامل به کار بردن از اسید بنزوئیک، است.
  • این ترکیب در بسیاری از پمادهایی که باعث جلوگیری از بیماری های قارچی پوستی یا همینطور درمان می شود ، به کار میرود.
  • این ماده به عنوان ماده نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود.
  • در حال حاضر از این ترکیب شیمیایی برای تولید کردن بسیاری از محصولات آرایشی همچون رژ لب به کار میرود.
  • از کاربرد های بسیار مهم اسید بنزوئیک جلوگیری کردن از رشد کپک ها، مخمر ها و بعضی از باکتری ها میباشد.   
  • نقش مهم این ماده شیمیایی به اسم یک پیش ماده بنزوات سدیم و همینطور مواد نگهدارنده غذایی بوده است.
  •  از کاربرد های این ماده ی شیمیایی اینست که به عنوان یک پیش ساز بنزوئیل کلرید به کار میرود.
  • یکی از کاربرد عمده این ماده در بسیاری از آزمایشگاه های آموزشی بوده که به عنوان یک استاندارد معمولی برای کالیبراسیون گرماسنج به کار میرود.
  • اسید بنزوئیک، یکی از ترکیبات اساسی دربسیاری از خمیردندان، دهانشویه و همینطور کرم های صورت است.
  • در ساختن انواع رنگ ها و در از بین بردن حشرات مورد کاربرد گسترده ای بوده است.
  • امروزه از این ترکیب شیمیایی به شکل گسترده ای در پزشکی به کار میرود و در مواد بسیاری همچون اغلب داروها، تعدادی از محصولات کودک، برخی از محصولات پوستی، بعضی از محصولات پاک کننده، بسیاری از محصولات مو و ناخن ، صابون ها و بسیاری از محصولات حمام و مواد شوینده به اسم نگهدارنده به کار میرود.
  • بیشتر اوقات بنزوئیک اسید در بسیاری از میوه ها و سبزیجات وجود داشته است و همینطور مشتقات آن در انواع روغن های ضروری پیدا میشود.

نکات ایمنی اسید بنزوئیک

قابل توجه است که، اسید بنزوئیک به وسیله ی FDA به اسم یک ترکیب ایمن و مطمئن لحاظ شده است و در بیشترین مقدار مجاز برای محصولات غذایی  1/0 درصد گرفته شده است.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...