جوش شیرین یک ترکیب قلیایی بوده و دارای فرمول شیمیایی NaHCO3  میباشد .

جوش شیرین در ترکیب با کربنیک اسید، این ماده یک نمک سدیم است. در زمانی که این ماده با یک اسید ترکیب بشود گاز دی اکسید کربن آزاد میشود. جالب است بدانید این ماده یک ترکیب آب دوست است و به همین دلیل رطوبت را به خود جذب میکند. در صنایع غذایی به ویژه تولید کیک و انواع شیرینی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

برای شستن ناخالصی های اسیدی یک لیپید یا چربی ازجوش شیرین استفاده می شود. همچنین این ماده ی شیمیایی اگر با اسید تماس پیدا کند تولید نمک میکند. جالب توجه است که  این ترکیب به صورت جوش شیرین خوراکی و همچنین جوش شیرین صنعتی کاربردهای بسیاری در  صنایع گوناگون به ویژه در صنایع غذایی با کد E500 داشته است. یکی از کاربرد های این ترکیب در آشپزی و مخصوصا حرفه ی کیک پزی است به دلیل داشتن خاصیت تخمیری آن و آزاد شدن گاز  کربن دی اکسید بسیار از این ماده استفاده می شود.

خرید جوش شیرین

همه ما بارها در سبد خرید خودمان خرید جوش شیرین را نیز داشته‌ ایم، چون این ماده و ترکیب بی‌ طعم و بی‌ بو با خاصیت بازی خود برای کارهای مختلفی از جمله استفاده در برخی غذاها مورد نیاز می‌ باشد و جهت حذف کردن بو و مزه سرکه، جهت ترد کردن مرغ و گوشت، جلوگیری کردن از دلمه شدن شیر، حفظ کردن رنگ گل کلم چ برطرف کردن بوی گل کلم و غیره استفاده می‌ شود. خرید عمده جوش شیرین نیز به وسیله بسیاری از کارخانجات تولید محصولات غذایی و برخی از شرکت‌ های تولید کننده ضدعفونی کننده‌ ها و مواد شوینده و حتی تولید برخی از مواد دارویی و غیره انجام می‌ شود.

جوش شیرین هم چنین برای سفید کردن دندان، به عنوان نوعی لایه بردار پوست، بوگیر طبیعی، تسکین دهنده و ماساژ دهنده پا، نرم کننده دست، تسکین دادن خارش پوست و... استفاده می‌ شود. علاوه بر آن برای پاک کردن سموم و برخی ضایعات پوستی، مقابله با جوش‌ های سرسیاه، از بین بردن تیرگی‌ های قسمت‌ هایی مانند زیر بغل، سر زانو، پوست آرنج، مقابله با شوره سر و غیره نیز کاربرد دارد. با توضیحی در خصوص جوش شیرین دادیم می‌ توانید به اهمیت خرید عمده جوش شیرین و یا خرید جوش شیرین توسط خانوارها پی ببرید.

این ماده شیمیایی سفید رنگ شرکت‌ های بزرگ و تامین کنندگانی مانند اسپیناس شیمی تامین می‌ شود، پس اگر قصد خرید جوش شیرین را دارید این شرکت را فراموش نکنید، چون می‌ تواند به هر مقداری که جوش شیرین نیاز داشته باشید برای شما تامین کند. مواد شیمیایی دیگر نیز از جمله آسپارتام، وانیل، اسید اسکوروبیک و... از محصولات این شرکت هستند.

قیمت جوش شیرین

برای تعیین قیمت جوش شیرین ابتدا باید کیفیت و مرغوبیت آن را بسنجیم و به عوامل مختلفی مانند برند تولیدی آن توجه داشته باشیم، چون جوش شیرین مصارف بسیار زیادی دارد و گاهی اوقات حتی به عنوان یک چاشنی و افزودنی اصلی در برخی محصولات محسوب می‌ شود، پس کیفیت آن نیر اهمیت دارد. از طرفی وقتی یک ماده توسط شرکت معتبری تولید شده باشد ما می‌ توانیم کیفیت خوب را از آن انتظار داشته باشیم، پس همواره برای خرید جوش شیرین به سراغ برندهایی بروید که آشنایی کامل با آن ها دارید و هرگز کیفیت این محصول را فدای قیمت آن نکنید، چون ممکن است برخی محصولات از برندهای متفرقه با قیمت‌ های پایین‌ تر موجب فریب شما شوند، اما فراموش نکنید که این محصولات به هیچ وجه صرفه اقتصادی ندارند، چون ما نمی‌ توانیم کارایی خوب و بالایی را از آن ها انتظار داشته باشیم.

ویژگی جوش شیرین

ویژگیهای جوش شیرین شامل موارد زیرمیباشد:

  • شکل ظاهری این ماده کریستال سفید رنگ و بدون بو است.
  • این ترکیب شیمیایی دارای جرم مولی 007/84 گرم برمول می باشد.
  • جوش شیرین در دمای بیشتر از 50 درجه سانتی گراد به سدیم کربنات تجزیه می شود.
  • در بسته بندی 25 کیلوگرمی به فروش می رسد.

جالب توجه است که از جمله تفاوت جوش شیرین صنعتی و خوراکی این است که هر دو نوع جوش شیرین به عنوان یک عامل تمیز کننده و ضد عفونی  کننده خانگی به کار می رود. اما لازم است بدانید از جوش شیرین صنعتی  به هیچ وجه در آشپزی نمی توان به کاربرد چون قوی تر است. همچنین میتوان گفت جوش شیرین صنعتی نرم تر میباشد.

کاربردهای جوش شیرین

  • همانطور که گفتیم از کاربرد های اصلی این ماده که در صنایع غذایی میباشد. این ماده یک عامل حجم دهنده است که باعث تشکیل شدن حباب گاز داخل خمیر می شود و در نهایت منجر به حجیم شدن خمیر و ترکیبات موجود در خمیر نان و شیرینی می شود.
  • این ماده درصنعت پلیمرکاربرد هایی به عنوان کاتالیزور و تصفیه‌کننده داشته است.
  • این ماده در صنایع پزشکی و دارویی به کار میرود. به عنوان مثال برای جراحی کردن دستگاه گوارش و اندوسکوپی می توانیم از این ترکیب با اتیلن گلیکول به عنوان یک ملین، استفاده کنیم. همچنین از این ماده ی شیمیایی برای درمان کمبود سدیم خون نیز می توانیم تحت نظر پزشک به کار ببریم.
  • جالب توجه است که این ترکیب منجر به بالا رفتن pH تومورهای اسیدی ، بدون تاثیر برpH بافت های سالم و خون می گردد و به همین دلیل این ماده در پیشگیری از سرطان کاربرد گسترده ای دارد.
  • از جمله مصارف سدیم بی کربنات میتوانیم به تولید کردن انواع پارچه‌های پشمی و ابریشمی اشاره کنیم. صنعت نساجی، از جوش شیرین به جهت کاربرد گسترده در رنگرزی و چاپ پارچه استفاده میکند.

ازجمله نکات ایمنی جوش شیرین اینست که در اثر تماس با پوست‌های حساس ممکن است که باعث خارش یا سوزش پوست بشود. درصورتی که این ماده خورده بشود ضرری ندارد. لازم به گفتن است که به کاربردن جوش شیرین در پخت همه نوع نان و شیرینی مضر می باشد.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی، سوربات پتاسیم ، اسید سیتریک و روغن کرچک

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...