دی پروپیلن گلایکول

Dipropylene glycol

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.

دی پروپیلن گلایکول DPG یک مایعی ویسکوز با رنگ شفاف و با بوی مشخصی است و به آسانی با انواع هیدروکربن ها، روغن ها و آب ترکیب می گردد.

دی پروپیلن گلایکول به صورت یک مایع بی رنگ و همراه با بوی مختصری بوده که یک جذب کننده رطوبت بسیار خوب است و به راحتی با آب و با انواع روغن و هیدروکربن ترکیب می گردد. همانطور که میدانید این ماده از خانواده ی گلایکول ها است و دارای هیچ سمی نبوده و به هیچ عنوان برای انسان و محیط زیست خطری ندارد. دی پروپیلن گلیکول (Dipropylene glycol) یا DPG یک حلال بسیار عالی با فرمول مولکولی C6H14O3 بوده است.

دی پروپیلن گلیکول به خوبی در آب و روغن ها حل میگردد، به همین علت است که امروزه این ترکیب شیمیایی در تولید رزین ها، لوازم آرایشی و بهداشتی، در بسیاری از روغن ترمز و  صابون ها استفاده می شود. در حالت کلی میتوان گفت که گلایکول ها تعلق به گروه های دو عاملی دارند که به اسم دل ال شناسایی می شوند. ناگفته نماند این ماده دو گروه هیدروکسیل دارد که به کربن های گوناگون وصل می باشند. ترکیبات بسیار گوناگونی همچون پلی اتیلن گلیکول، اتیلن گلایکول و بوتیل گلایکول در این دسته قرار دادند.

ویژگی های دی پروپیلن گلایکول

این ماده شیمیایی دارای وزن ملکولی 2/134 گرم بر مول بوده است.
دی پروپیلن گلایکول دارای شکل ظاهری به صورت مایع و شفاف و بی رنگ میباشد.
این ترکیب شیمیایی دمای انجمادی در حدود منفی 40 درجه سانتی گراد داشته است.
دانسیته این ماده شیمیایی در دمای 200 درجه سلسیوس در حدود 022/1 کیلوگرم بر لیتر است.

کاربرد پروپیلن گلایکول

  • این ماده شیمیایی نقش مهمی در صنایع گوناگونی از جمله تولید انواع مواد شیمیایی، لوازم آرایشی و ... داشته این کاربرد به علت داشتن توانایی این ماده در حل کردن آب و دیگر ترکیب های شیمیایی دیگر به ویژه بسیاری از روغن ها بوده است.
  • از جمله کاربرد های این ماده میتوان به تشکیل دادن پلی ال های پلی یورتان به اسم پلی سایزر اشاره کرد.
  • در حال حاضر دی پروپیلن گلایکول باعث به وجود آوردن فرایندی شده که باعث وصل شدن مولکول های عطر به همدیگر شده و درنهایت از بین رفتن زنجیره ی آن بسیار دیرتر اتفاق می افتد. دلیل ماندگاری طولانی عطرها همین موضوع است.
  • در بسیاری از صنایع عطر سازی از این ماده شیمیایی استفاده میشود.
  • دی پروپیلن گلایکول در بسیاری از صنایع لوازم آرایشی به صورت گسترده به کار میرود.
  • تولید روغن ترمز و صابون
  • تولید کردن انواع گوناگونی از رزین

نکات ایمنی دی پروپیلن گلایکول

  • در واقع پروپیلن گلیکول ها دارای سمیت پایینی بوده و در مطالعاتی که بر روی موش های  آزمایشگاهی صورت گرفته است، نشان داد که در دوزهای 10% و همچنین بالاتر باعث به وجود آمدن بعضی از مشکلات کلیوی و  کبدی میشود.
  • بیشتر اوقات DPG در تماس و ورود به چشم می تواند منجر به وجود آمدن تحریک خفیف تا شدید میگردد.
  • همچنین توجه فرمایید که استفاده این ماده در فرمولاسیون مواد آرایشی  بهداشتی باعث آسیب رساندن به پوست انسان نمیشود و استفاده از آنها در مواد  آرایشی بهداشتی هیچ مانعی ندارد.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی ، اسید بنزوئیک ، اسید آسکوربیک، کارنوباواکس

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

  • برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...