ستئارات 25 یکی از اترهای پلی اکسی اتیلن است .ترکیب الکل های چرب با جرم مولی بالا اغلب ستیل الکل و استریل الکل به دست می آید.

لازم است بدانیدکه، عدد 25 همیشه تعداد متوسط بقایای اکسید اتیلن در زنجیره پلی اتیل اتیلن را به شما عزیزان نشان می دهد . در اصل میتوان گفت ستئارات 25 اتری است که از استئاریک اسید تشکیل شده است. از نظر شکل ظاهری ستئارات 25 تشکیل شده از ذرات سفید رنگ میباشد که بدون هرگونه بو بوده است. بیشتر اوقات دوزمصرفی این ماده شیمیایی 1% الی 3% لحاظ میگردد. ستئارات 25 در گروه پلی اکسی اتیلن اتر بوده که از اشتقاق الکل  های چرب اشباع شده همچون: ستیل،استریل الکل به دست می آید.

این ماده قابلیت انحلال در آب و الکل را داشته و در صورتیکه یک محلول کلوئیدی بوده و با بسیاری از مواد معدنی، سبزیجات یا چربی های مصنوعی و روغن ها مخلوط میشود. میتوان گفت درصد HLB این محصول 16.27 میباشد. این ماده به عنوان امولوسیفایر قابل استفاده بسیاری میباشد و یک ماده شناخته شده در بازار جهانی است. همچنین این ماده دارای سازگاری با بقیه ی ترکیبات  فعال و روغن بوده است.

ویژگی های این ماده

  • این ماده شیمیایی به شکل گلوله های تقریبا زرد رنگ  میباشد. 
  • این ترکیب دارای بیشترین مقدار اسید آنها 0.5 و همینطور میزان هیدروکسیل در آنها 40-55 بوده است.
  • توجه نمایید که، بیشترین مقدار صابون این ترکیب های کاربردی 1 بوده است.
  • هم چنین قابل توجه است که، غلظت مورد استفاده این ترکیبات در فرمولاسیون پایین بوده است.

کاربرد های این ماده

  • در حال حاضر ستئارات در صنایع داروسازی استفاده های مختلفی داشته است. 
  • یکی از کاربرد های این ماده به اسم ترکیب متابولیت انسانی، متابولیت گیاهی و متابولیت ساکارومایسس سرویزیه نقش بسیاری داشته است.
  • از جمله فعالیت‌های ستئارات‌ها میتوان به این مورد اشاره کرد که: در مواد آرایشی به عنوان یک ترکیب فعال‌کننده سطح به کار میرود.
  • جالب  توجه که، در جال حاضر از استئارات  25 همراه با استیل یا  الکل استئاریل  یا هر دو کاربرد بسیاری داشته است، پایه‌های پماد و کرم همگن به وجود می  آید که باعث جذب تا 90٪ آب میشود.
  • ستئارات 25 یک امولسیفایر و سورفکتانت بوده و در لوازم آرایشی و بهداشتی بسیار کاربرد دارد.
  • گروه مواد تشکیل دهنده این ماده ترکیبات مصنوعی هستند که از طریق فرایند معروف به اتوکسیلاسیون ، یک واکنش شیمیایی که در آن اکسید اتیلن به یک بستر اضافه می شود ، سنتز می شوند.
  • کاربردی برای تثبیت کردن ذرات متفرق  و پراکنده بوده است.
  •  در بسیاری از کرم و لوسیون (به ویژه لوسیون اسپری)، محصولات مراقبی مو، انواع محصولات ضد آفتاب کاربرد بسیاری دارد.
  • این ماده شیمیایی به به عنوان امولسیفایر عامل سطح و به عنوان امولسیفایرعامل نفوذ نقش دارد.
  • از ستئارات 25 به عنوان عامل حل کننده و عامل نرم کننده استفاده گسترده ای میشود.
  • از این ترکیب به عنوان یک عامل آنتی استاتیک، عامل پراکنده، عامل تجزیه کننده، عامل پاک کننده و عامل تقویت کننده استفاده میشود.
  • این ماده باعث ضخیم شدن و تهویه ویسکوزیته میشود.

نکات ایمنی

  • توجه فرمایید، شماعزیزان در صورت مشاهده کردن هر یک از عوارض جانبی زیر، لازم است که، حتما با یک پزشک مشورت نمایید:
    سوزش و سوختگی
    قرمزی پوست
    تحریک شدن پوست

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...