سدیم pca  (Sodium Pyrrolidone Carboxylic Acid) یک نمک پیروگلوتامیک اسید بوده است و یک نوع آمینو اسید می باشد.

سدیم pca دارای قابلیت جذب آب بسیار بالایی بوده به صورتی است که چند برابر وزن خود آب جذب می کند همچنین در پوست انسان به شکل طبیعی این ترکیب وجود  دارد ودر مراقبت و نگهداری رطوبت در سلول ها به کار میرود و باعث هیدراته شدن قسمت بالایی پوست می گردد. خوب است بدانید که سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک به عنوان یک PCA ،5-oxoproline ،pidolic acid یا پیروگلوتامات نیز شناسایی می شود.

جالب توجه است که PCA یک مولکول فیزیولوژیکی بوده است که در تعداد زیادی از بافت ها وجود  داشته. اگرچه میتوان گفت 97٪ از کل PCA در اپیدرم پیدا می گردد، اسید L-pyrrolidone  کربوکسیلیک در اندام های متفاوت همچون مغز ، کبد و مایعات بیولوژیکی پیدا میشود. همچنین لازم به توجه میباشد که آنزیم هایی در کبد و کلیه موجود بوده که می توانند منجر به تولید PCA میشود.

یکی از ویژگی های این ترکیب نسبت به گلیسیرین و پروپیلن گلایکول داشتن خاصیت مرطوب کنندگی بسیار قوی تری نسبت به دیگرمواد بوده است و همچنین به عنوان یکی از بهترین عامل های رطوبت رسان و هوموکتانت است.

قابل توجه است که سدیم PCA در محصولات بسیاری ازجمله موارد زیر استفاده می‌شود:

خرید سدیم pca

خرید سدیم پیرو لیدن کربوکسیلیک اسید به عنوان یک محصول مهم در محصولات آرایشی و بهداشتی انجام می شود. این ماده بی بو، بدون هیچ گونه رنگی و در واقع نوع آمینو اسید است، حلالیت در آب را دارد، حتی می‌ توان آن را نوعی مرطوب کننده کاملا گیاهی و طبیعی دانست که با حفظ رطوبت پوست می تواند موجب آبرسانی و بازسازی آن شود و در تولید کردن انواع اسپری های مو و شامپوها استفاده شود. 

در واقع سدیم pca یکی از مواد اولیه در تولید شامپوها و اسپری ها است و استفاده آن موجب کاهش پیدا کردن علائم پیری، کمک به آبرسانی پوست، حفظ کردن سد پوستی، درمان اگزما و غیره می شود، بنابراین شرکت هایی که در حوزه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مانند اسپری ها و شامپوها فعالیت دارند، خرید عمده سدیم pca رع با هدف استفاده در این محصولات و به عنوان نوع ماده اولیه انجام می دهند. 

این کار به آسانی از طریق مکان های مختلف امکان پذیر است، اما اگر برای شما مقدور باشد و بتوانید در تهران و از شرکت‌ هایی مانند اسپیناس شیمی آن را خریداری کنید، قیمت های شما مقرون به صرفه خواهد بود، چون در شهرهای دیگر خرید سدیم pca با واسطه انجام می شود که همین موضوع تاثیر خودش را بر روی قیمت سدیم pca اعمال می کند.

قیمت سدیم pca

سدیم pca یک ماده مهم در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. چون تولید محصولات آرایشی و بهداشتی به مواردی مانند مرغوبیت ماده اولیه، مقدار و میزان آن، درصد خلوص ماده و نکاتی مانند این وابسته است‌. کلیه مواد شیمیایی که در کارخانجات تولیدی خریداری و برای تولیدات مختلف استفاده می شوند، جزء موارد حساس هستند و باید از برندهای شناخته شده تهیه شوند، چون کیفیت آن ها دقیقا به کیفیت محصولات تولیدی مربوط می شود و وقتی ما می توانیم محصول آرایشی و بهداشتی باکیفیت و قابل قبولی را تولید کنیم که مواد اولیه خوبی به کار برده باشیم. 

پس نکته اول در خصوص خرید و قیمت سدیم pca این است که به برند آن دقت لازم و کافی را داشته باشید. در مرحله بعدی نوع خرید و مکان خرید بسیار مهم است یعنی اگر شما خرید عمده سدیم pca و این کار را از مکان هایی که گفتیم مانند اسپیناس شیمی انجام دهید، قیمت سدیم pca برای شما بسیار مقرون به صرفه تر و اقتصادی تر خواهد بود.

 اسپیناس شیمی نه تنها سدیم pca بلکه دیگر محصولات و مواد شیمیایی و روغن های مختلف صنعتی مانند روغن نارگیل، روغن بادام شیرین، روغن بادام تلخ، روغن زیتون، متیل استات، فنوکسی اتانول، صمغ عربی، پروپیل پارابن شکری، متیل پارابن شکری، پروپیل پارابن پودری، متیل پارابن پودری، کافور، اسید استیک، اسید استئاریک، هیدروکسی اتیل سلولز و... را عرضه می کند و یکی از بزرگ ترین و مهم ترین تامین کنندگان مواد شیمیایی در داخل کشورمان است.

ویژگی سدیم pca

ازویژگیهای این ماده میتوان به موارد زیراشاره کرد:

  • این ماده دارای جرم مولی 09/151 گرم برمول می باشد.
  • این ماده دارای قدرت آب‌رسان بالایی بوده است و همچنین این ماده یک ترکیب غیر سمی و غیر تحریک‌کننده می باشد.
  • این ترکیب آلرژی زا نمی باشد.
  • این ترکیب یک مايع شفاف و همچنین زرد رنگ روشن است.
  • این ماده دارای حلالیت در آب بوده و همینطور دارای  pH 6.8-7.4 بوده است.

کاربرد های سدیم pca

  • از کاربردهای ویژه‌ی این ماده  از مواد اولیه صنعت آرایشی و بهداشتی بوده ازجمله اینکه رژ لب، رنگ و اسپری مو،  اسانس صابون و لوسیون بچه، ريمل و سايه چشمم، شامپو بچه، نرم کننده ي مو، کرم پودر، دئودورانت و محصولات ضد تعريق ، شامپو بدن، ماسک صورت استفاده میشود.
  • از آنجا که Na-PCA یک عامل مرطوب‌کننده طبیعی میباشد، دارای خاصیت تصفیه کنندگی ، تحریک‌پذیری و مرطوب‌کنندگی را به شما می‌دهد.
  • در سال‌های اخیر سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک را به عنوان یک ماده مهم افزودنی بسیار مهم در محافظت از پوست و مو تبدیل شده میباشد.
  • همچنین pca دارای  آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد که باعث ازبین رفتن پوست میشوند، مبارزه میکنند.
  • این ماده در درمان اگزما بسیارکمک میکند ازجمله باعث کم شدن علائم اگزما مانند التهاب، خارش، خشکی و زبری پوست و همچنین در بهترشدن ظاهر کلی پوست تاثیرمی گذارد.

ازجمله نکات ایمنی اینست که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ایمنی سدیم‌PCA را تأیید کرده است؛ درنهایت میتوان گفت استفاده کردن ازاین ماده ی پر استفاده در لوازم آرایشی بی‌خطر و ایمن میباشد.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی و مواد اولیه شامپو، روغن نارگیل

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...