سولفوسوکسینات

disodium lauryl ether sulfosuccinate

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یا DLS چیست؟دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را با اسم تجاری سولفوسوکسینات یا DLS شناخته شده است. گرید این ماده آرایشی-بهداشتی بوده و از لحاظ شکل ظاهری به حالت یک مایع شفاف مایل به زرد روشن بوده است.

امروزه سولفوسوکینات به اسم یک سورفاکتانت جهت پاکسازی لحاظ می شود، اما یک سولفات شمرده نمیشود و ترکیبی است که در فرمول‌های طبیعی استفاده شده تا جایگزین سولفات‌های سخت گردد. جالب توجه است که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ترکیب فعال کننده سورفکتانت میباشد. لازم به توجه است که انواع شامپوها برای مو بسیار مهم بوده، به این دلیل که در رشد کردن و حالت مو تاثیر بسزایی دارد.

 این ترکیب شیمیایی یک نمک دی سدیم از الکل لوریل اتوکسیله شده میباشد که وصل به اسید سولفوسوکسینیک بوده است. به دلیل داشتن ویژگی آنتی آلرژیک یا غیر حساسیت زا بودن آن، در فرمول تعداد زیادی از شامپوها و پاک کننده‌ها کاربرد داشته است. از جمله مزیت بی نظیر آن در زمینه چربی زدایی، به وجود آوردن کف و امولسیون سازی  و تحریک نداشتن پوست و مو حتی در غلظت های بالا بوده و باعث به کاربردن این ماده در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی می باشد. به عبارتی جزو مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است.

ویژگی سولفوسوکینات

ویژگی های این ماده شامل موارد زیر است:

  • این ماده دارای جرم مولکولی 4/410 گرم بر مول میباشد.
  • شکل ظاهری این ترکیب شیمیایی به صورت یک مایع شفاف بوده است.
  • جالب توجه است که این ماده محلول در آب است.
  • PH این ماده شیمیایی 5/5 تا 5/6 میباشد.

لازم به گفتن است که سولفات‌ها موادی هستند، که بعضی اوقات کمی سخت و حساسیت زا بوده است. به این دلیل می‌توانند به پوست نفوذ کنند چون مولکول‌های کوچک و ریزی هستند، در صورتی که سولفوسوکسینات یک مولکول بزرگی بوده و احتمال، نفوذ به پوست سر یا بدن برای آن به هیچ وجه وجود ندارد.

کاربرد سولفوسوکینات:

  • از کاربرد های مهم دی سدیم لورت سولفوسوکسینات اینست که در بسیاری از شامپو سر و بدن و شامپوی بچه (شامپوهای عاری از سولفات) استفاده میگردد.
  • این ماده شیمیایی در صنایع آرایشی کاربرد بسیاری دارد همچون کرم و لوسیون در تولید کردن انواع ماسک مراقبت از پوست کاربرد مهمی دارد.
  • جالب توجه است که دی استرهای سولفوسوکسینات در صنایع نساجی نقش مهمی داشته است.

قابل توجه است که این ترکیب شیمیایی دارای یک زنجیره بلند هیدروکربنی بوده است که از یک سمت به گروه اتر و سولفات وصل میباشد. از لحاظ ساختاری این ترکیب آلی، مشابه به سورفکتانت بوده است، ب ای صورت که مولکول‌های سورفکتانت‌ها به شکلی است که از یک سمت آن دارای ویژگی آبدوستی و سمت دیگر دارای ویژگی آبگریزی میباشد.

نکات ایمنی سولفوسوکسینات:

  • این ماده هیچ گونه خواص سمی و اشتعال پذیری نداشته است. به طور کلی برای محیط زیست، خطرناک نبوده و شامل مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی حساب میشود.
  • لازم به گفتن است که در انبارهای نگهداری این ترکیب شیمیایی، خوردن هرگونه مواد غذایی، نوشیدنی‌ها و سیگار کشیدن اکیداً ممنوع میباشد. دقت کنید که کارگران انبارها و تمام کارخانه‌هایی که با این ماده شیمیایی کار میکنند، لازم است که حتماً لباس کار ویژه به کار ببرند.
  •  این ماده شیمیایی حتما در دمای بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد و همچنین در محیطی به دور از گرما و نور مستقیم خورشید، حفظ و نگهداری بشود.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش
مواد اولیه شیمیایی، لورامید، بی کربنات آمونیوم
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

این  ترکیب شیمیایی یک نمک دی سدیم بوده که از الکل لوریل اتوکسیله شده و به  عنوان یک پاک کننده ملایم، کاربرد های زیادی دارد. این ماده 49 درصد کل  سورفاکتانت های آنیونی را شامل می شود.

جالب  است بدانید که این سولفوسوکسینات باعث میشود کشش سطحی آب کاهش یابد.  همانطور که میدانید با حل شدن سورفاکتانت های یونی در آب تبدیل به کاتیون و  آنیون می شوند و پل ارتباطی بین آب و چربی در محصولات میباشند و در نهایت  باعث به وجود آمدن کف بیشتر می شوند. برای تولید شوینده هایی با کف کمتر از  سورفکتانت های غیر یونی استفاده می شود.

از جمله ویژگی های سولفوسوکسینات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

شکل ظاهری
پودری سفید رنگ
فرمول مولکولی
C16H28Na2O7S
وزن مولکولی
4/410 گرم بر مول
PH  محلول 5 درصد
5/5 تا 5/6 درصد
دانسیته نسبی در دمای محیط
11/1 تا 12/1 گرم بر سانتی متر مکعب

مزایا سولفوسوکسینات

از جمله مزیت های این ترکیب کاربردی این است که: 

  • دارای انحلال پذیری در آب است.
  • از این ماده در مایع دست استفاده می شود و باعث تحریک پوستی نمی شود.
  • بهتر کردن شرایط مرطوب سازی و پایداری آن

قابل  توجه است که این ترکیب شیمیایی یک سولفات نبوده و به عنوان یک عامل پاک  کننده  و یک سورفکتانت نیز معروف میباشد. این محصول از جمله مواد اولیه شوینده هاو همچنین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است.  همچنین این ماده دارای مولکول های بزرگی بوده و برعکس سولفات ها که دارای  مولکول های کوچکی میباشند. به همین علت سولفوسوکسینات ها قابل نفوذ کردن به  پوست سر یا پوست نیستند.این ترکیب، یک پاک کننده خوب و ایمن بوده که در  شامپو ها استفاده می شود.

قیمت خرید و فروش دی سدیم لوریل سولفوسوکسیناتو:

همانطور  که شما عزیزان میدانید امروزه به دلیل نوسانات موجود، قیمت خرید و فروش  مواد شیمیایی در حال تغییراتی می باشد. شما عزیزان برای خرید و اطلاع از  قیمت دی سدیم لوریل سولفوسوکسیناتو با کیفیت و همچنین برای مشاوره این  محصول میتوانید از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت اسپیناس شیمی با  کارشناسان سایت ارتباط برقرار بفرمائید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...