سیترات سدیم یا همان نمک سدیم اسید سیتریک دارای فرمول شیمیایی Na3C6H5O7 بوده و همینطور طعم ترش داشته است.
محصولات مرتبط
سیترات سدیم به نام سدیم سیترات هم شناخته می شود، این ماده در آب محلول بوده و در اتانول نا محلول است. به صورت عمومی سیترات تری سدیم به نام یک طعم دهنده و نگهدارنده در مواد اولیه صنایع غذایی به کار میرود. جالب است بدانید که اکثر مواقع تری سدیم خوراکی به صورت سنتزی تولید می گردد و به هیچ وجه در سنتز کردن آن از هیچ کدام از محصولات حیوانی به کار برده نمی شود. به این نکته توجه کنید که حل شدن این ماده ی شیمیایی در ۲۵ درجه سانتی گراد ۵۷ گرم در ۱۰۰ میلی لیتر در آب بلامانع بوده است.
تولید این ماده شیمیایی صنعتی از روش خنثی سازی سیتریک اسید به واسطه ی باز مزدوجش که هیدروکسید سدیم یا همان کربنات سدیم دارای خلوص بالا بوده است، سیترات تری سدیم تولید میگردد. لازم به توجه است که روش توضیح داده شده برای تولید کردن این محصول یک روش صنعتی بوده، در صورتیکه این ماده به صورت طبیعی در مرکبات هم وجود داشته است. همینطور میتوان گفت که سیترات سدیم به دو صورت پودر و خوراکی وجود داشته و عرضه میشود که از موارد پر استفاده و گسترده از نمک امولسیون کننده میتوان به فرآوری پنیرها اشاره کرد.
خرید سیترات سدیم
خرید سیترات سدیم این ماده پرکاربرد اکنون به صورت اینترنتی مقرون به صرفهتر است. خرید به روش آنلاین تنها در برخی از مراکز امکانپذیر خواهد بود. شرکت اسپیناس شیمی از شرکتهای بیرقیب و شناخته شدهای است که در زمینه توزیع چنین محصولاتی فعالیت دارد. دغدغه مشتریان خرید از یک مجموعه شناخته شده است. معمولاً در چنین مراکزی هیچگونه کلاهبرداری انجام نمیشود.
این کلاهبرداری بیشتر از جهت عرضه مواد بیکیفیت و تقلبی است. حتی واسطه ها گاهی قیمتهای بسیار بالایی نیز برای محصولات خود در نظر میگیرند. جدا از این موارد آشنایی با محصول مورد نظر نیز جزو نکات قابل توجه است. شما عزیزان در رابطه با سیترات سدیم تا چه حد آشنایی دارید؟ آیا میخواهید قبل از خرید با ماهیت استفاده و حتی مزایای چنین موادی آشنا شوید، یا تنها اطلاع از قیمت سیترات سدیم کافی است؟
سیترات سدیم یکی از ترکیبات شیمیایی است که به عنوان یک نوع طعم دهنده در صنایع مختلف تولید مواد غذایی از آن استفاده میکنند. قطعاً باید بدانید که اطلاعات ظاهری این مواد چیست؟ به خصوص اگر شما کاربران عزیز قصد خرید عمده سیترات سدیم دارید، قطعاً کسب اطلاعات بیشتر برای شما اهمیت دارد.
سیترات سدیم مشابه گرانول به رنگ سفید است حتی گاهی به صورت پودر کراس کریستالی نیز میتوانید آن را تهیه کنید. این مواد محلول در آب هستند اما کمی هم اسیدی میباشند. معمولا برای جلوگیری از سنگ کلیه و قلیایی کردن ادرار نیز از آن استفاده میکنند. اما میدانید دانسیته، نقطه ذوب، تعداد گیرنده و پیوند هیدروژنه این ماده چقدر است؟ دانسیته این ماده ۱.۷ گرم و دارای ۳۰۰ درجه سانتیگراد نقطه ذوب می باشد. در این ماده هفت گیرنده پیوند هیدروژن وجود دارد.
قیمت سیترات سدیم
در رابطه با چگونگی خرید سیترات سدیم و همچنین مشخصات آن اطلاعاتی کسب کردید. اهمیت استفاده از این ماده در بسیاری از مواد غذایی، دارویی و غیره باعث افزایش سطح خرید آن میشود. خرید عمده سیترات سدیم از این مجموعه معتبر به نفع شما عزیزان است، چرا که در سایت اسپیناس شیمی با هر حجم خریدی قیمت نهایی مقرون به صرفه خواهد بود.
قیمتهای این مجموعه مقرون به صرفهتر از قیمت تمامی توزیع کنندگان سیترات سدیم یا مواد شیمیایی است. اما قبل از اینکه در رابطه با قیمت نهایی این محصول صحبت کنید، بد نیست بدانید عوامل بسیار زیادی تعیین کننده این قیمت هستند. سطح کیفیت و نوع شرکت تولید کننده در اولویت تعیین قیمت قرار میگیرد. در نتیجه برای خرید مواد اولیه این محصول چقدر هزینه پرداخت کردهاند. از چه روشی برای تولید سیترات سدیم استفاده شده است؟
دانسیته، نقطه ذوب، نقطه جوش و حتی سایر مشخصات این محصول نیز در تعیین قیمت دخالت دارند. اما مشخصاتی چون تحمل بالا در برابر شرایط اسیدی، دما و همچنین حلالیت در آب باعث شده تا قیمت این محصول بالا باشد. این قیمت بالا نشان از زیاد بودن قیمت این مواد نیست، بلکه منظور ارزش دهی سیترات سدیم است. نوع بستهبندی این ماده چگونه انجام می شود؟
استانداردهای به کارگیری برای تولید چنین موادی اهمیت دارد. همچنین سازگاری و نداشتن هیچ ضرری برای سلامتی انسان نیز، در تعیین قیمت دخالت بسیار زیادی خواهند داشت. در مجموعه اسپیناس شیمی هم اکنون این مواد با کیفیت را با کمترین قیمت و در سریعترین زمان ممکن تهیه کنید.
ویژگی اسید سیتریک
ازجمله ویژگی های اسید سیتریک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دارای شکل ظاهری به صورت پودرکریستالی جامد سفید رنگ میباشد.
- دارای جرم مولی 10/294 میباشد.
- دارای دانسیته 7/1 گرم برسانتی متر مکعب بوده است.
- دارای نقطه ذوب بالاتراز300 میباشد.
کاربرد اسید سیتریک
از جمله کاربردهای اسید سیتریک میتوان به موارد زیراشاره کرد:
- یکی از کاربرد های با اهمیت اسید سیتریک در بسیاری از صنایع غذایی به عنوان یک ترکیب افزودنی غذایی بوده است. بیشتر اوقات این ترکیب شیمیایی برای طیف وسیعی از انواع طعم دهنده ها یا به اسم یک نگهدارنده ها کاربرد بسیار زیادی داشته است.
- این ماده به منجر به پف کردن خامه می شود و به عنوان یک امولسیون کننده در پنیرهای فرآوری شده کاربرد دارد. همچنین این ترکیب شیمیایی باعث جلوگیری کردن از ذوب شدن پنیری به دلیل جدا شدن بسیاری از چربی ها میباشد.
- امروزه در انواع گوناگونی از نوشیدنی های تجاری به اسم یک عامل طعم دهنده به صورت وسیعی استفاده میشود و در نهایت منجر به ایجاد کردن یک طعم ترش در آنها می شود.
- سدیم سیترات باعث تنظیم کردن اسیدیته در کیک و مرباها، در سوسیس برای بهترشدن طعم و به نام بافر کننده در تولید کردن انواع نوشابه های گاز دار به کار می رود.
- به عنوان یک نگهدارنده، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته و همینطور ترشح کننده کلسیم از این ترکیب شیمیایی استفاده ی وسیعی در صنایع غذایی می شود.
- این ترکیب در تمام انواع محصولات آرایشی و بهداشتی، محصولات کودک، محصولات حمام، صابون ها و مواد شوینده، رنگ مو و محصولات مراقبت از مو و پوست استفاده می شود.
- همانطور که گفته شد این ماده در صنایع پزشکی کاربرد ویژه ی داشته همچون: داروهای تسکین کننده های ناراحتی وعفونت های دستگاه ادراری، برای کم کردن اسیدوز کلیوی و همینطور به اسم یک ملین اسمز کننده میتواند باعث تشکیل آن بشود.
از جمله نکات ایمنی این ماده این است که: سیترات سدیم قابل احتراقمیباشد و درصورت تماس با پوست دستتان، پوست را با آب و صابون بشویید .همینطور در صورتیکه داخل چشم شما بشود ، حتما با آب زیاد بشویید. لازم به گفتن این نکته است که اسید سیتریک در حالتی که در شرایط مناسبی ذخیره سازی و نگهداری بشود. این ماده را حتما به دور از نورآفتاب و رطوبت میتواند به مدت دو سال تاریخ انقضا . ماندگاری خواهد داشت.
اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی، زانتان گام، اسید فسفریک خوراکی، خرید اسانس
شما میتوانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.
برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.
دیدگاه خود را بنویسید