سیلیکون ها (silicone) پلیمرهایی مصنوعی میباشند که از زنجیره ای پی در پی از اتم های اکسیژن و آب به وجود آمده اند که با عناصر گوناگونی همچون هیدروژن، کربن و ... ترکیب می شوند.
جالب است بدانید که در حالت کلی سیلیکون ها به دلیل دوام بسیار بالایی که دارند و همچنین مقاومت بالا در برابر بسیاری از مواد شیمیایی و درجه حرارت بالا، استفاده بسیاری دارند و در انواع صنایع متفاوتی همچون صنایع الکترونیکی و حرارتی، پخت و پز، ساخت انواع مختلف خودرو سازی، ساخت و ساز، چسب ها، پارچه، لوازم آرایشی و بسیاری از صنایع دیگر به کار گرفته شده اند.
برخی از ویژگیهای سیلیکون شاملموارد زیر است:
- سیلیکون امولشن ها به موادی که دارای قابلیت حل شدن در آب می باشد.
- این مواد دارای رنگ سفید بوده و به صورت مایع شکل است.
- این ترکیب قادر به تحمل 300 درجه سانتی گراد بوده است.
به صورت کلی بیشتر پلیمرهای سیلیکونی دارای ساختار کلی R2SION می باشند. که سیلیکون امولشن نیز مستثنی نیست. سیلیکون امولشن ها دارای چگالی است که در دمای 25 درجه سانتی گراد همراه با ضریب شکست فرمول در برابر فرمول بوده و همینطور نقطه جوشی بالاتر از فرمول را دارد.
قابل توجه است که سیلیکون امولشن های متفاوتی وجود دارد و به صورت کلی می توان گفت تمامی روغن های سیلیکونی را سیلیکون امولشن می شناسند.
سیلیکون امولشن ها در دو نوع هستند که میتوان گفت از انواع دیگر این مدل سیلیکون، بیشتر استفاده میشود و به آنها (o/w و w/o)گفته می شود.
w/o: هنگامی که آب در درصد بالاتری از روغن محلول شده باشد به آن w/o (امولسیون آب در روغن) گفته می شود.
o/w: هنگامی که روغن در درصد بالاتری از آب محلول شده باشد به آن o/w (امولسیون روغن در آب) می گویند.
کاربرد سیلیکون امولشن
- به عنوان ضد کف
- عامل جدا کننده
- صنایع لاستیک سازی
- صنایع تایرسازی
- پولیش ماشین و پوشش سطح آن جهت محافظت و افزایش مقاومت در برابر انواع آب و هوا
- صنایع پولیش چرم و چوب
- در صنایع تولید کردن واکس و براق کننده ها بکار میرود.
- و همچنین قابل مصرف در تولید کردن نرم کننده های صنایع نساجی می باشد.
ساختار شیمیایی سیلیکون امولشن
با امولسیون کردن روغن های سیلیکونی ویسکوزیته بالای بعضی از آنها را می توان به صورت موثر کاهش داد. هدف از فرمولاسیون سیلیکون امولشن بهبود و تسهیل ارائه، پردازش و کارایی سیلکون است. اجزای مختلف در امولسیون ها (حامل، معمولاً آب، سیلیکون و امولسیفایرهای آن) با یکدیگر واکنش نشان نمی دهند و با سطوحی که روی آنها اعمال می شود واکنش نشان نمی دهند.
خطرات سیلیکون امولشن ها
بسیاری از افراد اعتقاد دارند که این ماده پلیمری، یک ماده غیر سمی و بسیار کاربردی است. به دلیل اینکه این ترکیب در صنایع متفاوتی استفاده می شود، باور دارند که این ماده شیمیایی بسیار مفید بوده و هیچ آسیب جدی برای بدن ندارد.
قابل توجه است که با این حال تعدادی از افراد معتقدند این ماده برای استفاده در انواع جراحی های زیبایی متفاوت میتواند بسیار خطرناک باشد. و باعث شود که مشکلات عدیده ای بروز کند، در هر صورت پیشنهاد ما به شما این میباشد که با اطلاع پیدا کردن از خطرات و پیشگیری از خطرات سیلیکون امولشن ها در مصارف مختلف، لازم است آگاهی خود را بالا ببرید تا بتوانید شما با خاطری آسوده و اطمینان بیشتری از مواد متفاوتی که این ماده در آن استفاده شده است، را به کار ببرید.
اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی
شما میتوانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.
برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.
دیدگاه خود را بنویسید