لاکتات سدیم (Sodium Lactate) نمک سدیم اسید لاکتیک راسمیک یا غیرفعال با خاصیت قلیایی سازی و جایگزین سازی الکترولیت است.

این ترکیب شیمیایی دارای طعم نمکی ملایم بوده است و با تخمیر کردن منابع قندی همچون ذرت یا چغندر و پس از آن با خنثی سازی اسید لاکتیک همراه با فرمول NaC3H5O3 تولید میگردد. توجه فرمایید که، امروزه سه نوع اصلی نمک لاکتات به عنوان بیشتر کننده ی نمک گزارش شده است. که شامل: پتاسیم، سدیم و کلسیم لاکتات میباشند. به طور وسیعی لاکتات پتاسیم و سدیم در صنایع  گوشت و طیور به عنوان عوامل ضد میکروبی مورد کاربرد قرار می گیرد.

در حال حاضر لاکتات سدیم به عنوان یک افزودنی غذایی ، دارای شماره E325 می باشد. این ترکیب به طور طبیعی مایع بوده ولی به صورت پودر نیز وجود دارد. این ماده در صنایع غذایی به اسم یک ماده نگهدارنده ، تنظیم کننده اسیدیته و همچنین یک ماده حجیم  کننده کاربرد گسترده ای داشته است.

خرید لاکتات سدیم

مواد شیمیایی بسیار زیادی برای تولید محصولات مختلف در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. لاکتات سدیم نیز یکی از کاربردی‌ترین انواع موادی است که به سبب اهمیت کاربرد سطح فروش بالایی دارد. اما بهتر نیست شما هم قبل از خرید لاکتات سدیم در رابطه با تمامی مشخصات، اهمیت کاربرد و حتی با گریدهای مختلف این ماده آشنایی پیدا کنید؟ در این صورت حتی می‌توانید به راحتی به بررسی قیمت لاکتات سدیم بپردازید.

لاک تاک سدیم یک ترکیب شیمیایی خاصی است که به عنوان نوعی پودر سفید در صنایع مختلف از آن استفاده می‌کنند.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی لاکتات سدیم از پارامترهای مهم خرید محسوب می‌شود. چه بسا اینکه این ماده با جرم مولی ۱۱۲.۶ گرم بر مول تولید شده است. همچنین چگالی آن ۱.۳۳ گرم بر سانتی‌متر مکعب می‌باشد و تحت تاثیر دمای ۱۱۳ درجه سانتیگراد به جوش می‌آید.

این ماده را با نام نمک سدیم اسید لاکتیک نیز می‌شناسند که دارای طعم ملایم نمکی است. در صنایع گوشت و طیور از این ماده پرکاربرد به عنوان یک نوع عامل ضد میکروبی استفاده می‌کنند. در واقع نوعی رطوبت رسان است که بیش از دو برابر وزن خود قابلیت نگهداری آب را نیز دارد.

کاربرد لاکتات سدیم در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و پزشکی بسیار مورد اهمیت است. به همین سبب در گرید‌های پزشکی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و غذایی یا خوراکی آن را تولید کرده‌اند. در صنعت غذا به عنوان یک افزودنی غذایی نقش نگهدارنده، تنظیم کننده اسیدیته و عامل حجیم کننده دارد. در صنعت آرایشی و بهداشتی به عنوان یک مرطوب کننده به منظور قدرت نگهداری آب از آن استفاده می‌کنند. در صنعت پزشکی یک نوع منبع بی‌کربنات است که برای کنترل اسیدوز متابولیک خفیف تا متوسط کاربرد دارد.

قیمت لاکتات سدیم

سفارش خرید لاکتات سدیم را زمانی ثبت کنید که به بررسی قیمت آن پرداخته باشید. هدف از خرید این ماده قطعاً اهمیت کاربرد آن در صنایع مختلف است. اما هدف از مراجعه به مراکز فروش قابل اعتماد دسترسی به کیفیت عالی و مقرون به صرفه بودن قیمت لاکتات سدیم است. 

قطعاً که در مجموعه اسپیناس شیمی شما به ارزان‌ترین قیمت بازار دسترسی دارید. در صورت مقایسه نیز از ارزان بودن قیمت محصولات این شرکت معتبر اطمینان حاصل می‌کنید. به طور کلی با بررسی عوامل تاثیرگذار روی قیمت این ماده پرکاربرد به ارزش واقعی آن پی می‌برید. در نتیجه با خیالی آسوده سفارش محصول مورد نظر را ثبت می‌کنید.

از نکات مهم تاثیرگذار روی قیمت این مواد می‌توان به درصد خلوص آنها اشاره داشت. قطعاً هم در مجموعه اسپیناس شیمی با بالاترین درصد خلوص آنها را روانه بازار می‌کنند.

حجم محصول نیز مورد توجه است و البته این حجم محصول همان نیاز صنایع مختلف و حجم سفارش است. مهم‌ترین و اصلی‌ترین پارامتر تعیین کننده قیمت نیز همین حجم خرید شما کاربران گرامی می‌باشد.

نرخ ارز از جمله پارامترهای تاثیرگذاری است که این روزها به شدت باعث نوسان قیمت‌ها می‌شود. این نرخ ارز قیمت مواد شیمیایی را نیز به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

شرکت تولید کننده را نیز به خاطر داشته باشید. همواره سعی کنید از معتبرترین تولید کنندگان خوشنام و با سابقه خرید خود را انجام دهید. چرا که این شرکت‌های تولید کننده با کیفیت‌ترین محصولات را با قیمت مقرون به صرفه و در بسته‌بندی‌های استانداردی توزیع می‌کنند. چه بسا اینکه همین سطح کیفیت و نوع بسته‌بندی محصول نیز عامل اصلی تعیین کننده قیمت آن خواهد بود.

تقاضای بالای این محصول به سبب اهمیت کاربرد آن در صنایع آرایشی و بهداشتی، دارویی و غذایی و...باعث اهمیت کاربرد آن می‌شود. البته همین مسئله در بازار جهانی نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. در واقع باعث رشد بازار شده و به سبب اهمیت اقتصادی بودن آن قیمت نیز تغییر می‌کند.

خواص لاکتات سدیم

نام
سدیم لاکتات، Sodium lactate
فرمول شیمیایی
C3H5NaO3
جرم مولکولی
112/06 گرم بر مول
نقطه جوش
113 درجه سانتی گراد
چگالی
1/33 گرم بر سانتی متر مکعب
اسامی دیگر
مونوسدیم لاکتات، لاکولین
ساختار شیمیایی
ساختار شیمیایی سدیم لاکتات

نمک لاکولین به عنوان یک نرم کننده و مرطوب کننده و همچنین یک عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا به کاربردن هم افزا در آنتی اکسیدان ها، تنظیم کننده اسیدیته، امولسیفایر، طعم دهنده و زیاد کننده جذب امولسیون ها و کم کننده حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود. 

کاربرد لاکتات سدیم

  • امروزه از این ترکیب به اسم منبع بی کربنات می توان برای جلوگیری یا  کنترل اسیدوز متابولیک خفیف تا متوسط در بیماران با مصرف خوراکی محدود  (برای بی کربنات سدیم) استفاده بشود.
  • بیشتر اوقات این ماده در محصولات شوینده همچون شامپوها و سایر موارد شبیه همچون صابون های مایع کاربرد بسیاری دارد، به این دلیل که این ترکیب یک ماده مرطوب کننده و محافظ رطوبت می باشد.
  • در حال حاضر از این ماده در پزشکی برای معالجه کردن آریتمی به وجود آمده از مصرف کردن بیش از حد ضد التهاب  های کلاس I و همچنین سمپاتومیمتیک های پرسور که می توانند منجر به فشار خون  بشوند، کاربرد دارد.
  • از کاربرد های مهم لاکتات سدیم میتوان به صنعت آرایشی اشاره کرد. این ماده با جذب رطوبت به پوست باعث تسکین و آبرسانی پوست میگردد و جزو بهترین مرطوب کننده ها برای پوست های خشک میباشد.
  • در بسیاری از فرمولاسیون صابون های نواری برای کم کردن ترک خوردگی و حفظ کردن رطوبت نقش مهمی دارد.
  • از این نمک جهت افزایش pH استفاده میشود چون یک عامل بازی است. این ماده شیمیایی باعث تنظیم کردن مقدار اسیدیته در طیف گسترده ای از کاربردها همچون نوشیدنی ها و  مواد غذایی و همچنین مواد دارویی میشود.

نکات ایمنی لاکتات سدیم

قابل توجه است که، محلولهایی که دارای یونهای سدیم است. باید در بیمارانی از جمله: مبتلا به نارسایی احتقانی قلب، نارسایی شدید کلیه و در موارد بالینی که در آنها ادم با احتباس سدیم وجود  داشته است، لازم است با احتیاط کامل به کار رود. همچنین در بیمارانی که فعالیت کلیه آنها دچار  نقص شده است. تجویز کردن محلول های دارای یونهای سدیم احتمال دارد، باعث به وجود آمدن احتباس سدیم  گردد.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...