کمی صبر کنید...

مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

پیش از خرید مواد اولیه آرایشی و  بهداشتی دقت کنید که تعدادی از این مواد اولیه آرایشی و بهداشتی به صورت  سنتزی و طبیعی وجود دارند، مانند روغن بادام تلخ، موم زنبور عسل، روغن  زیتون، روغن بادام شیرین، لانولین، روغن نارگیل، وازلین، گلیسیرین، روغن  معدنی، زینک اسید و غیره که جهت ساخت و تولید مواد لوازم آرایشی و بهداشتی  استفاده می شوند. هر کدام نیز دارای خواص متفاوت و مختلفی هستند و در ساخت  دسته خاصی از لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند. این مواد نیز مانند  هر مواد اولیه دیگری در صنایع باید از کیفیت و مرغوبیت خوبی برخوردار باشد تا ما بتوانیم محصولاتی با کیفیت و مرغوب را تولید و به بازار عرضه کنیم.

خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

اگر  شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با تولید مواد آرایشی و بهداشتی سر  و کار دارید و قصدتان خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است، پیشنهاد می  کنیم در هنگام خرید به نوع ارگانیک و شیمیایی بودن این موارد توجه داشته  باشید. از طرفی کیفیت و مرغوبیت مواد اولیه که می خرید در قیمت مواد اولیه  آرایش و بهداشتی تاثیرگذار است، چون این مواد به طور مستقیم با سلامت پوست  افراد سر و کار دارند، بنابراین خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی ارگانیک  را در اولویت خود قرار داده و البته سعی کنید این خرید را از مراکز معتبری  مانند شرکت اسپیناس شیمی انجام دهید.

همه ما می دانیم که امروزه  استفاده کردن از محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار افزایش داشته است و همین  موضوع موجب شده است که افراد زیادی سعی بر این داشته باشند از ترکیبات  اولیه و چگونگی ساخت و تولید این محصولات نیز آگاهی پیدا کنند. چون در این  صورت است که می توانند لوازم آرایشی و بهداشتی کم ضررتری را بخرند. کیفیت  این مواد اولیه بسیار مهم است، چون بر زیبایی و سلامت افراد تاثیر می  گذارد.

قیمت مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

برای به دست آوردن  قیمت مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و مواد اولیه شوینده و آشنایی با نحوه خرید مواد اولیه آرایشی  و بهداشتی دقت داشته باشید که نوع مواد به کار رفته در تولید این نوع مواد  آرایشی و بهداشتی بر روی قیمت آن بسیار تاثیرگذار است و قطعاً مواد اولیه  ای که به صورت ارگانیک تهیه شده باشد، قیمت های بیش تری دارند، اما درعوض  سلامت افراد را تضمین می کنند. برای به دست آوردن قیمت لوازم آرایشی و  بهداشتی نیز می توانید از کارشناسان شرکت اسپیناس شیمی کمک بگیرید.

شرکت تامین کننده مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

برای  خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، آشنایی با قیمت مواد اولیه آرایشی و  بهداشتی و هم چنین شناخت انواع آن به شما پیشنهاد می کنیم شرکت اسپیناس  شیمی را انتخاب کنید. اسپیناس شیمی یکی از بزرگ ترین شرکت های تولید و  تامین کننده انواع مواد اولیه صنایع در صنایع مختلف، مواد اولیه شیمیایی صنعتی،  مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه رنگ، چسب و رزین، مواد اولیه  شوینده، بسیاری از حلال های شیمیایی مانند حلال آلی، حلال ۴۰۲، مواد اولیه  صنایع غذایی، مواد اولیه کود و سم های کشاورزی و غیره می باشد. بنابراین  اگر قصد شما خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مرغوب و باکیفیت است اسپیناس  شیمی یک گزینه خوب محسوب می شود.

لیست مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

برای  ساخت مواد آرایشی و بهداشتی از مواد اولیه متفاوتی استفاده می شود،  بنابراین هنگام خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی دقت داشته باشید که این  مواد انواع مختلفی دارند و قیمت مواد آرایشی و بهداشتی نیز به نوع آن بستگی  دارد. در زیر چند نمونه ای از پرمصرف ترین مواد اولیه آرایشی بهداشتی را  معرفی می کنیم.

تالک

تالک  یکی از نخستین مواد اولیه آرایشی بهداشتی جهت تولید بسیاری از لوازم  آرایشی می باشد که از هیدرات منیزیم سیلیکات به دست می آید. در بیش تر  موارد تالک ساختار کریستالی دارد به همین دلیل یکی از عناصر مهم در تولید  لوازم آرایشی محسوب می شود. این ماده اگر به عنوان ماده اولیه لوازم آرایشی  برای پوست شما قرار بگیرد، در واقع مسدود شدن منافذ روی پوست را کاهش می  دهد و در عین حال موجب ایجاد یک بافت یکپارچه بر روی پوست خواهد شد، اما  چون شفافیت زیادی دارد بر روی پوست نمایان می شود.

تالک در برابر  گرما، اسید و باز مقاومت دارد و تمایل آن به دفع آب بالا می باشد. علاوه بر  سایه چشم از تالک در انواع رژگونه ها، کرم پودرهای فشرده و مایع، لوسیون  ها، برخی دئودورانت ها و برخی دیگر کرم ها نیز استفاده می شود. حتی در  ترکیب مواد دارویی و آدامس ها نیز تالک را می توانید ببینید.

کائولن

واژه  کائولن در واقع یک اصطلاح اقتصادی می باشد که جهت معرفی کانسارهای رسی  سفید رنگ به کار برده می شود. این کانسارهای سفید رنگ معمولاً شامل کانی  های کائولینیت و یا دیگر فراورده های به دست آمده از آن ها می باشد. کائولن  به برخی لوازم آرایشی اضافه شده تا باعث جذب رطوبت شود. این ماده می‌  تواند به خوبی سطح پوست شما را بپوشاند و روی پوست بماند. کائولن در برابر  چربی مقاومت دارد، علاوه بر لوازم آرایشی به برخی از محصولات پاک کننده و  ماسک ها نیز اضافه می شود.

کلسیت

کلسیت  در واقع نوعی پودر است که از کربنات کلسیم به دست می آید. این ماده خاصیت  جذب رطوبت بسیار بالایی دارد، به همین دلیل است که کربنات منیزیم و کلسیت  که از دولومیت فرآوری شده اند به انواع پودرهای آرایشی اضافه می شود تا جذب  رطوبت آن ها افزایش پیدا کند.

دی اکسید تیتانیوم

شاید  این سوال برای همه ما پیش بیاید که دی اکسید تیتانیوم چه کاربردی در تولید  لوازم آرایشی و بهداشتی دارد. وقتی یک هنرمند نقاش شروع به نقاشی می کند،  در ابتدا یک بوم سفید را جهت این کار انتخاب خواهد کرد تا بتواند درخشندگی و  شدت رنگ ها را بر روی آن ثبت کند. دی اکسید تیتانیوم نیز این کار را انجام  می دهد و موجب تشدید و روشنی رنگ لوازم آرایشی می شود و می تواند سفیدک و  کدورت را از این لوازم از بین ببرد. دی اکسید تیتانیوم در انواع لوازم  آرایشی مانند لاک ناخن، رژگونه، سایه و رژلب، لوسیون و کرم پودرها وجود  دارد.

باریت

باریت یک  ماده شگفت انگیز در تولید لوازم آرایشی و صنعت آرایشگری می باشد که تاثیر  بسیار ملایمی بر روی پوست افراد دارد. امروزه باریت جایگزین دی اکسید  تیتانیوم شده است و در ساخت انواع لوازم آرایشی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسیدهای  چرب اسید استئاریک که در مشتقات حیوانات و گیاهان مختلف وجود دارد. وقتی  از این ماده پر خاصیت در تولید لوازم آرایشی استفاده می شود در درجه اول از  آن به عنوان یک سفت کننده یا ضخیم کننده یاد می شود، در مرحله بعدی نیز به  عنوان یک ماده امولسیون کننده وارد عمل خواهد شد، چون موادی که این ماده  با یک دیگر ترکیب می کند مانند روغن و آب در نهایت از یک دیگر جدا می شوند.

مواد معدنی استفاده شده در لوازم آرایشی

پیش  از خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی دقت کنید که علاوه بر مواردی که در  بالا به عنوان مواد اولیه ذکر کردیم برخی مواد معدنی دیگر نیز در تولید این  لوازم آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد که در زیر به نمونه هایی از آن ها  اشاره می کنیم:

نمک

نمک جهت درمان برخی از بیماری های پوستی مفید است و از آن در تولید بسیاری از صابون ها استفاده می شود.

فلوریت

فلوریت فرآوری شده به عنوان فلوراید به آب های آشامیدنی و خمیر دندان اضافه می شود تا بتواند از پوسیدگی دندان ها پیشگیری کند.

کلسیت و ناکولیت

کلسیت یا کربنات کلسیم و ناکولیت یا جوش شیرین عنوان مواد ساینده در داخل خمیر دندان ها هستند.

موم و بوراکس

مخلوط  مو و بوراکس که به عنوان یک امولسیفایر به انواع کرم های پاک کننده اضافه  شده تا بتواند آب و روغن را در کنار یک دیگر نگه دارد.

اسید بوریک

اسید فولیک در واقع نوعی ضدعفونی کننده کاملا ملایم است و به عنوان یک بافر پوست به انواع پودر ها اضافه می شود.

اکسید روی

وقتی  اکسید روی را به کرم ها اضافه می کنند، در واقع هدف پوشاندن پوست است.  پماد زینک اکساید ۲۰ درصد اکسید روی دارد و جهت پیشگیری از ترک خوردن و  خشکی پوست به کار برده می شود.

همی مورفیت

همی مورفیت یا کالامین جهت تسکین دادن خارش های پوستی مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع مواد اولیه لوازم آرایشی و بهداشتی

برای  خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی دقت کنید که این مواد از دو نوع متفاوت  تشکیل شده اند، یعنی ممکن است به صورت شیمیایی و یا ارگانیک باشند.

مواد اولیه آرایشی و بهداشتی ارگانیک

همان  طور که از نام این گونه مواد پیداست آن ها را از مواد ارگانیک و طبیعی به  دست می آورند که این مواد ارگانیک و طبیعی از برخی گیاهان، موادی مانند موم  زنبور عسل، مشتقات حیوانی، مواردی مانند روغن بادام، روغن کرچک، روغن  زیتون و غیره می باشد. واضح است که استفاده کردن از مواد اولیه آرایشی و  بهداشتی ارگانیک ضرر و زیان های بسیار کم تری برای پوست ما دارد و استفاده  کردن از آن ها مفیدتر از مواد لوازم آرایشی است که پایه آن ها شیمیایی می  باشد.

پس هنگام خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و هم چنین اطلاع از قیمت  مواد اولیه آرایشی و بهداشتی به این نکته دقت داشته باشید که با وجود این  که مواد ارگانیک ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند اما در عوض سلامت افراد  را تضمین می کنند.

مواد اولیه شیمیایی

امروزه در ساخت لوازم آرایشی از مواد اولیه شیمیایی صنعتی نیز استفاده می شود که امولسیون  کننده ها از این دسته مواد هستند. امولسیون کننده در واقع نوعی ماده  شیمیایی است که از آب و روغن ساخته شده است. استفاده از این امولسیون در  لوازم آرایشی موجب خواهد شد تا پوست تغییر رنگ بدهد و علاوه بر آن براق تر،  خوشبوتر و مات تر نیز بشود. دقت داشته باشید که برخی از مواد شیمیایی  مانند آفلاتوکسین ها امروزه ممکن است در ساخت بعضی از لوازم آرایشی به کار  بروند که بسیار خطرناک هستند.

دسته‌بندی