کارنوبا واکس که با نام موم برزیلی یا موم نخل نیز شناخته شده است ، یک موم گیاهی بوده که از برگ های درخت کارنوبا که بومی برزیل بوده به وجودمی آید.

کارنوباواکس به عنوان ترکیب براق کننده مواد غذایی ، سفت کننده یا ژل کننده در تعدادی از محصولات کاربرد ویژه ای داردواکس یا موم کارنوبا  همانطور که گفته شد از نخل کارنوبا در برزیل می روید جالب توجه است که روش استخراج کارنوبا واکس به این شکل است که برگ های درخت را بریده و به مدت سه روز خشک می شود. و پس از آن باعث کوبیده شدن آن میشود.این ماده از جمله مواد اولیه غذایی نیز محصوب می شود.

برای آسانتر شدن استخراج واکس کارنوبا لازم است آن را خشک کردن نمایید. لازم است که، ابتدا به راحتی برگ های واکس را به خوبی بتکانید. همچنین لازم توجه داشته باشید، که از  حجم 19 لیتر موم کارنوبا پودر شده از یک لیتر کمتر موم کارنوبا مذاب تشکیل میشود. پس از فعالیت فیلتراسیون صبر کرده تا این موم به حالت سخت برسد تا در نهایت به عرضه فروش  برسد. در سالهای اخیر هر درخت نخل کارنوبا به صورت سالانه میتواند در حدود 90 گرم واکس کارنوبا تولید نماید.

خرید کارنوباواکس

خرید کارنوباواکس از آن جهت در صنعت مهم است که این ماده پرکاربرد محسوب می شود و مزیت های مثبتی دارد. کارنو‌با واکس که به آن موم کارنوبا هم می گویند از نخل نوعی درخت در برزیل می باشد و از آن استخراج می شود. کارنو با واکس اسم نوعی ماده مومی سخت با نقطه ذوب بالا و حالت شکننده می باشد و از برگ این درخت نیز گرفته می شود که به عنوان موم برزیلی هم می گویند.

کارنوبا واکس کاربردهای متنوع و بالایی در صنعت دارد و برای صنایعی چون داروسازی، صنعت آرایشی و بهداشتی، بسته بندی صنایع پلاستیک، صنعت چوب، شوینده ها، صنعت اتومبیل‌ سازی، تهیه مرکب چاپ و برخی سطح های فلزی رنگی استفاده می شود. بنابراین در حال حاضر کارنو با واکس جزو مواد اولیه این صنایع به حساب می‌ آید و صاحبان شرکت ها خرید عمده کارنو با واکس و یا خرید جزئی آن را برای تولید کردن محصولاتی که به ذکر آن ها پرداختیم، انجام می دهند.

اهمیت خرید کارنوباواکس موجب شده است که تولید آن به صورت انبوه انجام شود و تهیه و خرید کارنو با واکس نیز در صورت تمایل کاملا آسان و امکان پذیر باشد. یکی از مراکزی که خرید عمده کارنو با واکس از آن جا به آسانی انجام می شود، شرکت اسپیناس شیمی می باشد.

 چون اسپیناس شیمی شرکتی فعال و دارای تجربه بالا در حوزه توزیع کردن مواد شیمیایی از جمله کارنو با واکس، متیل استات، فنوکسی اتانول، صمغ عربی، متیل کلراید، استئاریک اسید، استیک اسید، کافور، بوتیل هیدروکسی آنیزول، بوتیل هیدروکسی تولوئن، روغن بادام تلخ، روغن نارگیل، روغن بادام شیرین و غیره است. پیشنهاد ما نیز جهت خرید کارنو با واکس اسپیناس شیمی می باشد.

قیمت کانوبا واکس

اکنون که با نحوه خرید کارنوباواکس آشنا شدید، در مرحله بعدی حتما برای شما قیمت کارنو با واکس مطرح می شود که هنگام خرید یا حتی پیش از خرید به این موضوع فکر می کنید، چون همه ما تمایل داریم که محصول یا کالای مورد نظرمان را با قیمت های منصفانه و به گونه ای که برای مان صرفه اقتصادی داشته باشد، تهیه کنیم. قیمت کارنو با واکس نیز به موضوعات مختلف و متنوعی بستگی دارد.

 شما می‌ توانید این ماده شیمیایی را در بازار با کیفیت های متفاوت و خلوص متفاوتی ببینید که توسط برندهای متفاوتی تولید و عرضه شده اند. پس ابتدا باید کمی با این ماده آشنایی داشته باشید، خلوص مورد نظر خودتان را تعیین کنید، سپس به دنبال یک برند معتبر باشید که کیفیت محصولات تولیدی آن تضمین شده است.

 پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه به سراغ برندهای غیر معتبر نروید، چون کارنو با واکس از مواد اولیه موثر در محصولاتی می باشد که برای تان توضیح دادیم. اگر نوع بی کیفیت و نامرغوب آن و یا درصد خلوصی غیر از آن چیزی که نیاز دارید را خریداری کرده باشید نمی‌ توانید انتظار تولید شدن محصولات با کیفیت را داشته باشید. اگر این محصول را نیز از شرکت اسپیناس شیمی خریداری کنید با اطمینان به شما می گوییم که خیال تان از بابت کیفیت، درصد خلوص، اصالت کالا و غیره راحت باشد.

ویژگی کارنوباواکس

از جمله ویژگی های این ماده میتوان مورد زیر را نام برد:

  •  در برابر پرتوهای UV محافضت میکند.
  • دارای سخت ترین موم  طبیعی است.
  • دارای چگالی نسبی حدود ۹۷/۰
  • خاصیت ضد آب است.
  • این ماده هیپوآلرژیک میباشد.

قابل توجه است که نقطه ذوب بالای موم نخل آن را برای بهتر شدن ثبات حرارتی  در فرمول های آرایشی ، که  در زمان  قرار گرفتن در معرض حرارت زیاد ، ترکیب  فیزیکی یا مولکولی آنها باید  حفظ شود، بسیار عالی بوده است. موم کارنوبا واکس با  داشتن سختی طبیعی ، خاصیت ضد آب بودن و همچنین درخشندگی علاوه بر شمع و مواد  آرایشی برای ساخت خوشبوکننده نیز  ایده آل میباشد.

موارد کاربرد واکس کارنوبا:

  • صنایع غذایی کاربرد بسیاری دارد به اینصورت که کارنوباواکس در صنایع غذایی برای پوشش روی پنیر،بستنی، اسمارتیز،سوسیس، شکلات و میوه ها استفاده میشود.
  • در صنعت داروسازی از این ماده شیمیایی برای ساختن انواع مختلف کپسول های دارویی و فرمولاسیون داروها استفاده بسیاری میشود.
  • به دلیل غیر سمی و بی ضرر بودن، در صنایع بسته بندی استفاده میشود. میتوان گفت کارنوبا واکس در صنایع بسته بندی مواد غذایی در ساخت کارتن ها و فویل ها برای محافظت مواد غذایی از بخارات آب، نفوذ اکسیژن و محافظت از بو گرفتن مورد استفاده قرار می گیرد.
  • جزو مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی است و در مواردی از جمله در ساختن کرم ها، ریمل، کرم های لب، رژ لب و پودرهای صورت استفاده می شود.
  • استفاده ی زیادی در صنایع چوب داشته به این حالت که شما میتوانید از کارنوباوکس برای ضد آب کردن کفپوش ها و پارکت هابه صورت ویژه به کارببرید.
  • در صنایع شوینده برای تولیدکردن محصولات بسیاری از جمله انواع شامپو ها و صابون های مایع گوناگون از کارنوباواکس برای نگهداری کردن و جلا دادن سطوح به کار میرود.
  • برای افزایش دادن سطوح مقاومت لاستیکی و انواع تایر ها در جلوی ترک برداشتن به وسیله ی نور خورشید از این ماده ی شیمیایی استفاده بسیاری میشود.
  •  کارنوبا واکس در مرکب های چاب از کارنوبا واکس به عنوان یک ورنی چاپ ، افزودنی های مرکب استفاده می شود.
  • در صنایع اتومبیل سازی و سطوح فلزی رنگ شده این ماده اهمیت بسیاری دارد به این صورت که کارنوباواکس در بسیاری از فرمولاسیون و ساخت پولیش واکس همچنین واکس های جلا دهنده و براق کننده در سطوح رنگ آمیزی به کار میرود و سپس  برای زیاد شدن زیبایی و افزایش براقیت در نقاشی اتومبیل بر روی لایه نهایی رنگ استفاده می شود.

از جمله نکات ایمنی اینست که در هنگام استفاده از این ماده از ماسک، دستکش و همینطور عینک آزمایشگاه استفاده نمایید.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
لیترون ، خرید عمده اسانس ، مواد اولیه شامپو
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

حلال کارنوباواکس

حلال کارنوبا واکس یک موم گیاهی است که از برگ درخت کارنوبا به دست می‌آید. این ماده را به نام موم برزیلی نیز می‌شناسند که از یک درخت بومی برزیل خواهد بود. سختی و دمای ذوب این موم بسیار زیاد است و به عنوان یک واکس طبیعی شناخته می‌شود. هم اکنون به عنوان یک ماده براق کننده مواد غذایی و همچنین سفت کننده یا ژل کننده در بسیاری از محصولات از این موم استفاده می‌کنند.

 اما در برگ درخت کارنوبا به عنوان یک محافظ در برابر اشعه مضر خورشید عمل خواهد کرد. این واکس‌ها بر اساس درصد خلوص در گریدهای بسیار مختلفی توزیع می‌شود. از ویژگی‌های بارز حلال کارنوبا واکس می‌توان به محافظت در برابر اشعه مضر نور خورشید اشاره کرد، همچنین خاصیت ضد آب بودن دارد. کارنوبا واکس سخت‌ترین موم طبیعی است که چگالی نسبی حدود ۹۷ درصد را خواهد داشت.

کارنوبا واکس محلول در آب نیست و از چنین ماده‌هایی با خواص ضد آلرژی می‌توان به عنوان یک نوع پوشش برای محصولات قنادی استفاده کرد. از طرفی به عنوان پوشش دهنده قرص در صنایع دارویی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند. به سبب قدرت براق کنندگی بالا در خمیر واکس خودرو، نخ دندان، محصولات غذایی و همچنین جلادهنده کفش نیز از آن استفاده می‌شود.

 این ماده خاصیت نرم کنندگی، ضد حساسیت و براق کنندگی بالایی دارد و به همین سبب برای برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی نیز به کار می‌رود. برای ضخیم کردن خط چشم، رژ لب، سایه چشم و برخی از داروهای مراقبت از پوست نیز از آن استفاده می‌کنند.

قیمت موم کارنوبا

موم کارنوبا یک نوع موم سخت اما شکننده است. این موم‌ها نقطه ذوب بسیار بالایی دارند و در بسیاری از صنایع نیز از آنها استفاده می‌شود. این موم‌ ها از اسید چرب، الکل چرب و همچنین هیدروکربن موجود در برخی از گیاهان تشکیل شده‌اند. از نکات مهم خرید موم کارنوبا توجه به قیمت موم کارنوبا است.

اما ابتدا باید بدانید که این موم‌ها به صورت پولک‌های زرد یا قهوه‌ای هستند که خاصیت براق کنندگی بسیار بالایی دارند. موم‌های زیادی هم اکنون در بازار هستند، اما قیمت موم کارنوبا در مقایسه با تمامی انواع موم‌ها بیشتر است؛ چرا که خواص بیشتری نیز دارد. این موم برزیلی بر اساس ویژگی‌های خود قیمت گذاری شده است.‌ موم‌ها به عنوان یک براق کننده مواد غذایی و سفت کننده یا ژل کننده در بسیاری از محصولات کاربرد دارند و از طرفی در برابر اشعه نور خورشید نیز مقاومت دارند.

هر چقدر سطح کاربرد موم‌ها بیشتر باشد، قطعاً به دلیل تقاضای زیاد بازار قیمت سطح فروش آن بیشتر شده و ارزش آن نیز بالاتر می‌رود. اما حجم خرید موم کارنوبا اولین نکته‌ای است که قیمت آن را تعیین می‌کند. معمولاً در صنایع مختلف چنین موادی به صورت عمده و در بسته‌بندی‌های کیلویی تهیه می‌شود. اما برای خرید جزئی در بسته‌های گرمی به فروش می‌رسند.

پس در این صورت حجم خرید و حتی شیوه بسته‌بندی نی تعیین کننده قیمت هستند. معمولاً چنین موادی بایستی در پاکت‌های مخصوصی برای دور ماندن از برخی شرایط محیطی عرضه ‌شوند. اما نوع مرکز فروش این موم‌ها را نیز به خاطر بسپارید. معمولاً اگر از مراکزی چون اسپیناس شیمی خرید خود را انجام دهید، قطعاً به مقرون به صرفه‌ترین قیمت موم کارنوبا نیز دسترسی دارید.

واکس برزیلی

واکس برزیلی همان موم کارنوبا بوده که امروزه از آن استفاده های بسیار زیادی میشود. امروزه در بخش‌های گوناگونی از صنایع برای تولید کردن انواع محصولات متنوع این موم‌ها به کار میروند. موم برزیلی از برگ کارنوبا در برزیل استخراج می‌شود. دراقع برگ‌های درخت کارنوبا را قطع کرده و در طول زمان سه روز آن را خشک میکنند. پس از مرحله خشک شدن این برگ‌ها کاملاً کوبیده خواهند شد،  که خشک کردن و کوبیدن فرایند استخراج واکس را راحت‌تر می‌کند.

هنگامیکه که برگ‌های این درخت خشک می‌شوند در صورت تکان دادن برگ‌ها سریعاً ماده واکس را از آن استخراج می‌کنند. این واکس‌ها در یک سطح صافی قرار می‌گیرند و در پایان کار با دادن حرارت آنها را ذوب خواهند کرد. اما پس از فیلتراسیون ماده حاصل شده را سرد می‌کنند تا در نهایت در انواع بسته‌های مخصوصی روانه بازار بشوند. اما واکس برزیلی از ترکیباتی چون الکل، مونو و دی هیدروکسی، اتم کربن، هیدروکسی اسید و پلی استر تولید می‌شود.

پلیمری بودن این موم‌ها منجر به افزایش سختی آب شده و همینطور بالا رفتن نقطه ذوب را در پی دارد. از واکس برزیلی در صنعت داروسازی برای ساختن انواع گوناگونی از کپسول‌های دارویی، در صنعت بسته‌بندی برای ساخت کارتون و فویل‌ها، در صنعت آرایشی و بهداشتی برای ساخت محصولات آرایشی، در صنعت چوب برای ضد آب کردن کفپوش و پارکت، در صنعت شوینده برای تولید شامپو و صابون، در صنعت لاستیک برای افزایش مقاومت سطوح لاستیک و تایر و در صنعت چاپ به عنوان ورنی چاپ از آن استفاده می‌کنند.

لازم به ذکر است که استفاده بسیاری از این ماده در صنعت اتومبیل و همینطور در سطوح فلزی رنگ شده داشته است. در فرمولاسیون ساخت پولیش، واکس، واکس جلادهنده یا براق کننده برای افزایش زیبایی و براقیت سطوح فلزی قابل استفاده است.

کارنوباواکس غذایی

کارنوباواکس غذایی یک مکمل غذایی است که به عنوان یک منبع پروتئین و انرژی برای افرادی که به دنبال افزایش وزن، افزایش عضلات، یا جبران نیازهای غذایی خود هستند، معرفی شده است. این محصول معمولاً شامل موادی مانند پروتئین‌های وی مانند ویتامین B و مواد معدنی مختلف است. استفاده از کارنوباواکس غذایی برای کمک به رسیدن به اهداف ورزشی و تغذیه‌ای خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما قبل از شروع هرگونه مکمل یا تغذیه‌ای جدید، مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه توصیه می‌شود.

پودر کارنوباواکس

پودر کارنوباواکس یکی از فرم‌های موجود برای مصرف کارنوباواکس است. این پودر معمولاً شامل انواع پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و سایر مواد مغذی است که برای حمایت از رشد عضلات، افزایش انرژی و بهبود عملکرد ورزشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از پودر کارنوباواکس ممکن است برای ورزشکاران، بدنسازان یا افرادی که نیاز به افزایش وزن و انرژی دارند، مفید باشد. اما همیشه قبل از مصرف هر گونه مکمل غذایی، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا مطمئن شوید که آن با شرایط شما سازگار است و به درستی مصرف می‌شود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...