خرید مواد اولیه شامپو

شامپو ها در واقع مواد شوینده ای هستند که عمدتا برای شستشوی سر و صورت استفاده می شوند. در واقع پر مصرف ترین محصول آرایشی و بهداشتی را می توان همین شامپو ها دانست. مواد اولیه شامپو ها در واقع همان موادی هستند که با ترکیب با آب شامپو را ایجاد می کنند که شامل موارد مختلفی هستند.

خرید مواد اولیه شامپو  و مواد اولیه شوینده ها به منظور استفاده برای تولیدات انبوه شامپو ها توسط تولید کنندگان صورت می گیرد. این مواد اولیه در صورتی که از کیفیت لازم برخوردار نباشند، محصول تولیدی شما را به محصولی بی کیفیت تبدیل می کنند که در این صورت سرمایه ی شما را هدر خواهند داد.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

بنابراین هنگام خرید مواد اولیه  تشکیل دهنده  شامپو ها حتما به کیفیت آنها توجه نمایید و یک شرکت تامین کننده ی معتبر را برگزینید که محصولات با کیفیت را با قیمت نسبتاً مناسبی به شما عرضه کند.

شرکت معتبر اسپیناس شیمی یکی از بهترین انتخاب ها در این زمینه برای شما عزیزان خواهد بود. این شرکت بیش از ده سال است که در زمینه ی پخش مستقیم محصولات شیمیایی و طبیعی مورد نیاز صنایع مختلف در ایران فعالیت دارد و در تمامی سال های فعالیت خود همواره ارائه ی محصولات با کیفیت را اولویت کار خود قرار داده است.این شرکت تامین کننده انواع اسانس از جمله اسانس شامپو و اسانس مواد شوینده نیز می باشد.

برای خرید مواد اولیه شامپو با درجه کیفیت عالی و قیمت مناسب با ما در بخش فروش شرکت همراه باشید. در ادامه در مورد مواد اولیه ی ساخت شامپو توضیحات مفیدی را برای شما عزیزان ارائه خواهیم داد.

مواد اولیه شامپو شامل چه چیز هایی هستند؟

مواد اولیه شامپو شامل موارد مختلفی هستند که همه ی آنها با میزان قابل توجهی آب ( تقریبا ۷۰ الی ۸۰ درصد) ترکیب شده و رقیق می شوند. این مواد شامل موارد زیر هستند که در فرمول شامپو های مختلف برخی از آنها ثابت بوده و برخی قابل تغییر هستند.

مواد اولیه ای که در همه ی شامپو ها ثابت می باشند، شامل:

  • آب
  • سورفکتانت
  • مواد فعال کننده ی سطحی
  • لوریل سولفات
  • آمونیوم لوریل سولفات

هستند. و موادی که در شامپو های مختلف به شکل متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند، شامل:

  • عوامل شیمیایی
  • روغن های طبیعی و روغن سیلیکون
  • رنگ یا پیگمنت ها برای ایجاد رنگ های مختلف
  • اسانس برای ایجاد رایحه های متفاوت
  • ویتامین ها
  • تنظیم کننده ی PH
  • عصاره های گیاهی
  • مواد پروتئینی
  • و ...

هستند که موجب ایجاد تنوع در تولید شامپو ها می شوند.  البته به طور کلی شامپو ها تقریبا ساختار یکسانی دارند و همه ی آنها وظیفه ی تمیز کردن و پاک کردن چربی ها و آلودگی ها از پوست سر و بدن را بر عهده دارند. بنابراین مواد اولیه شامپو باید دارای کیفیت مناسب باشند تا این وظیفه را به درستی به جا آورند. خرید محصولات با کیفیت و درجه یک را می توانید از سایت معتبر اسپیناس شیمی انجام دهید.

مواد اولیه شامپو

مواد تشکیل دهنده یک شامپوی خوب شامل چه ویژگی هایی هستند؟

در  واقع مواد تشکیل دهنده ی یک شامپوی خوب باید قبل از هر چیزی خاصیت پاک  کنندگی و تمیز کنندگی بالایی داشته باشند. یعنی اینکه باید بتوانند به کلی  آلودگی های سطح پوست را، چربی هایی را که پوست سر از خود ترشح می کند و  موادی که از طریق عرق کردن بر روی پوست سر می مانند را بشوید.

پس از  قدرت پاک کنندگی بالا، مهم ترین ویژگی که مواد اولیه شامپو باید داشته  باشد، خواصیت نرم کنندگی است. شامپو ها باید موها را نرم و خوش حالت سازند و  شکنندگی و خشکی مو ها را از بین ببرند.

در کنار همه ی اینها برخی  شامپو های طبی که خواص ضد ریزش، ضد شوره، ضد خارش و ... دارند را باید به  گونه ای تولید کرد که این مشکلات را بر طرف نمایند و همه ی اینها بسته به  مواد اولیه ای است که در تولید این شامپو ها مورد استفاده قرار می گیرد.  کیفیت مواد اولیه در تولید شامپو ها نقش بسیار مهمی در کیفیت شامپو های  تولیدی دارند.

بنابراین با خرید مواد اولیه ی با کیفیت از برند های  معتبر می توانید کیفیت محصولات تولیدی خود را تضمین کنید و برند خود را  بیشتر مورد توجه ی مصرف کنندگان قرار دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این  خصوص می توانید با مشاورین شرکت اسپیناس شیمی در ارتباط باشید.

قیمت مواد اولیه شامپو

این  روزها بسیاری از مواد اولیه ای که در تولید محصولات مختلف و در صنایع  گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند، وارداتی هستند و به همین دلیل قیمت  آنها با قیمت دلار رابطه ای مستقیم دارد. قیمت مواد اولیه شامپو نیز به  همین دلیل کاملا به قیمت دلار وابسته است.

امروزه قیمت دلار ثابت  نبوده و با توجه به تورم و تحریم ها مرتبا در حال افزایش است. عدم ثبات در  قیمت دلار موجب عدم ثبات در قیمت محصولات مختلفی همچون مواد اولیه ی مورد  نیاز برای تولید شامپو شده است.

بنابراین با توجه به این موضوع نمی  توان قیمت ها را در اینجا درج کرد، چرا که قیمت محصولات روزانه در حال  تغییر است. برای اطلاع دقیق از آخرین بروز رسانی قیمت ها پیش از خرید مواد  اولیه شامپو می توانید با تیم پشتیبانی شرکت معتبر اسپیناس شیمی تماس  بگیرید و سوالات خود را نیز از آنها بپرسید.

اسپیناس شیمی برای آنکه  شما عزیزان خرید به صرفه تری داشته باشید، با راه اندازی فروشگاه آنلاین  خود، واسطه ها را حذف نموده و تمامی محصولات خود را به صورت خرده و عمده  مستقیماً از طریق سایت خود به فروش می رساند.

رضایت شما عزیزان  اولویت کار ماست! محصولات با کیفیت و با قیمت مناسب را از ما بخواهید و با  خیال راحت بدون نیاز به مراجعه ی حضوری خرید خود را انجام دهید. تیم حمل و  نقل اسپیناس شیمی در کمترین زمان ممکن سفارشات را به دست شما عزیزان می  رساند.

مواد اولیه شامپو

انواع مختلف شامپو ها

شامپو ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها بسته به ترکیبات مواد اولیه ای که دارند، دارای خواص و فواید متفاوتی می باشند. در ادامه بیشتر به هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.

شامپو های خشک

این شامپو ها در واقع به شکل اسپری مو هستند که آنها را از فاصله ی کمی باید بر روی موها اسپری نمود. پس از اسپری کردن آنها را بر روی موهای خود به خوبی ماساژ داده و سپس موها ها را خشک می نمایید.  این شامپو ها به شستشو نیاز ندارند و بهترین گزینه برای وقت هوایی هستند که به آب دسترسی ندارید.

شامپو های بدون سولفات

سولفات در واقع ماده ای است که موجب کف کردن زیاد شامپو ها می شود. این ماده ی شیمیایی ممکن است به موهای شما آسیب برساند و موجب خشک شدن و شکننده شدن موها شود و همچنین رنگ مو ها را نیز از بین ببرد. بنابراین شامپو های بدون سولفات خصوصا برای موهای رنگ شده یک گزینه ی بسیار مناسب هستند.

شامپو های مخصوص موهای چرب

این نوع شامپو ها برای موهای چرب مناسب اند، چرا که چربی موها را از بین می برد و به موهای شما حالت زیبایی می دهد. با توجه به اینکه این شامپو ها چربی سطح پوست را کاملاً از بین می برند، برای موهای خشک اصلا مناسب نیستند.

شامپو های بدون سیلیکون

روغن سیلیکون برای تولید بسیاری از شامپو ها مورد استفاده قرار می گیرد اما در دراز مدت ممکن است موجب ایجاد مشکلاتی از جمله خشکی موها، ایجاد خارش در پوست سر، سست شدن پیاز مو و ... برای افرادی که پوست حساسی دارند شود. بنابراین شامپو هایی که از روغن های طبیعی به جای روغن سیلیکون در آنها استفاده شده است، گزینه ی بهتری برای برخی از افراد هستند.

شامپو های دارویی و طبی

شامپو های دارویی و طبی همانطور که از نام آنها پیداست، خواص دارویی دارند که برای جلوگیری از مشکلات خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. شامپو های ضد شوره، شامپو های ضد قارچ، شامپو های ضد التهاب و درمان کننده  جوش ها از این دسته به شمار می روند.

فرمول شامپو

شامپو به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد شوینده‌ای است که برای شستن سر و بدن از آن استفاده می‌کنند. شامپوهای بسیار مختلفی با رایحه‌ها و خواص متفاوت در بازار وجود دارد. تمامی انواع شامپوها دارای فرمولاسیون خاصی هستند در واقع فرمول شامپو نیز بر اساس کاربردهای آن و نوع افزودنی‌های خاص شامپو، متفاوت خواهد بود. 

این ماده شوینده یک امولسیون بهداشتی است که همه ما از آن استفاده می‌کنیم. البته بر اساس جنس موی سر و نوع پوست نیز شامپوها نیز در انواع مختلفی تولید می‌شوند. این مواد شوینده از ترکیب مواد پاک کننده و نرم کننده به تولید می‌رسند که به منظور پاک کردن موی سر از آلودگی‌ها از آنها استفاده می‌کنند. به طور کلی برای تولید شامپو فرمول شامپو خاصی وجود دارد که معمولاً هم برای تمامی انواع شامپوها این مواد استفاده می‌شوند.

آب مقطر به عنوان پایه اصلی تولید این مواد شوینده محسوب می‌شود اما سدیم لوریل سولفات به منظور ایجاد خاصیت کف کنندگی به کار می‌رود. سدیم کلرید نیز یک نوع ماده افزودنی است که به منظور تنظیم غلظت شامپو از آن استفاده می‌کنند. آنچه باعث افزایش درخشندگی، لختی و نرمی موی سر می‌شود؛ استفاده از پروپیلن گلیکول در شامپو است. 

ترکیباتی چون کوکونات دی اتانول آمید نیز برای نرم کنندگی موی سر هستند یا روغن‌هایی چون روغن نارگیل، بادام و آرگان برای نرم کردن موی سر استفاده می‌شوند. دی اتانول آمین، بتائین، عصاره‌ها، رنگ‌ها و حتی فرمالین نیز جزو دیگر ترکیبات تولید شامپو هستند. اما برای جلوگیری از رشد باکتری و فساد مواد شوینده از ترکیباتی چون فرمالین و متیل پاراهیدروکسی بنوزیک اسید استفاده می‌شود.

ترکیبات شامپو شبنم

شامپو شبنم یکی از پرطرفدارترین شامپوهایی است که با خاصیت نرم کنندگی مورد توجه بیشتر افراد است. این شامپوها حتی دارای رایحه بسیار مطبوعی هستند و به رنگ‌های مختلفی و اساساً هم به رنگ زرد عرضه می‌شوند. برای تولید شامپو شبنم نیز همانند دیگر انواع شامپوها و مواد شوینده از ترکیبات مختلفی استفاده می‌کنند. ترکیبات شامپو شبنم نیز تمامی موادی است که باعث قدرت حذف آلودگی‌ها، چربی‌ها، خاصیت نرم کنندگی، ضدعفونی کنندگی و محافظت از سر می‌شوند.

 معمولا شامپو شبنم یک شامپو مناسب برای انواع موها است. این شامپو برای مراقبت از موها اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که از ترکیبات مفید و موثری برای ساخت این نوع شامپو استفاده کرده‌اند. این شامپو دارای ترکیبات فعال سطحی آنیونی می‌باشد که به منظور پاک کردن موهای معمولی و سالم از آنها استفاده نموده‌اند. با حذف تمامی آلودگی‌ها از سطح مو باعث درخشندگی، زیبایی و براق شدن موها می‌گردد.

این شامپوها در گرماژ‌های ۲۵ تا ۱۰۰۰ گرمی عرضه می‌شود که معمولاً ترکیبات شامپو شبنم در هر گرماژی با یکدیگر مساوی است. از مواد اصلی تشکیل دهنده این شامپوها می‌توان به رنگ‌ها، فرمالین، عصاره، روغن، منتول، آب مقطر، سدیم کلرید، دی اتانول آمین، دی میریفیل سولفات، پروپیلن گلیکول و سدیم لوریل سولفات اشاره کرد.

 البته فرمولاسیون هر شامپویی بر حسب نوع خاصیت و کاربرد آن با دیگری متفاوت است. شامپو شبنم جزو شامپوهای معمولی هستند که مناسب برای تمامی موها به تولید می‌رسند. از این رو برای تولید این شامپوها از مواد  چربی‌زدا، کف کننده، حذف آلودگی‌ها، ضدعفونی کننده و همچنین نرم کننده و برق براق کننده استفاده می‌شود.

ماده کرمی کننده شامپو

برای تولید شامپو از انواع و اقسام مواد و ترکیبات شیمیایی مختلفی استفاده می‌کنند. هر یک از این مواد دارای خاصیت‌های مختلف کف کنندگی، براق کنندگی، نرم کنندگی، تمیز کنندگی، رویش مجدد موها، ضدعفونی کنندگی و غیره هستند. به طور کلی فرمولاسیون هر یک از انواع شامپوها را مواد مختلفی تشکیل می‌دهند.

 این مواد به صورت طبیعی یا شیمیایی هستند که به زدودن چربی و ایجاد کف و خاصیت براق کنندگی کمک می‌کنند. یکی از مواد شامل ماده کرمی کننده شامپو است که قطعاً شما هم می‌خواهید در رابطه به آن اطلاعاتی به دست بیاورید.

عامل كف كردن شامپو

یکی از خواص مهم شامپوها کف کردن آنها است که به لطف استفاده از کف کننده‌ها اتفاق می‌افتد. در واقع استفاده از سولفات به عنوان یکی از مواد اولیه و ترکیبات شامپو باعث کف کردن شامپو خواهد شد. البته از عوامل کف‌زدای بسیار مختلفی برای افزایش قدرت کف کنندگی شامپو استفاده می‌کنند. اهمیت کف کردن شامپو برای جلوگیری از عبور سریع آب از هر سطحی به ویژه سر می‌باشد. کف چنان قدرتی دارد تا رطوبت و آب را طی مدت زمان بیشتری روی سطح سر نگه دارد تا عوامل چربی زدا و حذف آلودگی‌ها بتوانند موی سر و سطح پوست سر را از آلودگی‌ها به راحتی تمیز کنند. 

البته قدرت کف کنندگی نیز باید در یک حالت استاندارد باشد و هرچه شامپو قدرت کف کنندگی بالاتری داشته باشد نشان از قدرت تمیز کنندگی بالاتر از آن نیست. حتی گاهی ممکن است شامپوهایی بدون قدرت کف کنندگی خاصیت تمیز کنندگی بسیار بالایی داشته باشند.

عامل کف کردن شامپو به ترکیبات مختلف آن بستگی دارد. از ترکیبات و موادی با قدرت کف کنندگی در شامپوها استفاده می‌کنند که مهمترین عامل کف کردن شامپو محسوب می‌شوند. به عنوان مثال، سدیم لوریل سولفات و همچنین سدیم دوسیل سولفات هر دو به عنوان موادی با قدرت کف کنندگی بالا هستند که می‌توان آنها را عامل اصلی تشکیل کف در شامپوها برشمرد.

 پس عامل کف کردن تمامی انواع مواد شوینده به موادی با خاصیت کف کنندگی بستگی دارد که آنها را برای تولید شامپو و دیگر محصولات شوینده می‌توان استفاده کرد. البته در صورت جمع شدن مولکول‌ها در اطراف عمل هوا کف کردن اتفاق می‌افتد و این مواد نیز در صورت واکنش با هوا باعث ایجاد کف می‌شوند.

پایه شامپو

پایه شامپو همان موادی است که برای ساخت شامپو از آنها استفاده می‌کنند. برای تولید شامپو از ترکیب مواد فعال آنیونی، مواد آمفو تری و مواد غیر یونی استفاده می‌شود. در واقع این ترکیبات به عنوان جز اصلی تشکیل دهنده شامپوها هستند. اما پایه اصلی تولید هر یک از انواع شامپوها آب است. شامپوها جزو محصولاتی هستند که به طور گسترده از آنها همه انسان‌ها با خاصیت‌های مختلف استفاده می‌کنند.

 تنوع زیادی از انواع شامپوها هم اکنون در بازار وجود دارد که دارای ترکیبات مختلفی نیز هستند. برخی از نگهدارنده حتی گاهی مهمترین عامل جلوگیری از رشد باکتری هستند که برای تولید شامپوها به کار می‌روند. همچنین سدیم کلرید به عنوان یک نمک ساده و قوام دهنده و ضخیم کننده کف در شامپوها استفاده می‌شود. البته شامپوهایی حاوی سدیم کلرید برای پوست‌های حساس مفید نیست؛ چرا که باعث خارش، خشکی پوست و افزایش ریزش مو خواهد شد.‌

پلی اتیلن گلیکول نیز جزو دیگر ترکیباتی است که در مصارف مختلف پزشکی و دارویی از آن استفاده می‌کنند. یا حتی فرمالدهید یا الکل‌ها را نیز می‌توان اشاره کرد، البته این دو ماده می‌توانند باعث آسیب رسیدن به پوست‌های حساس شوند و نتیجه آن نیز خشکی پوست و شکستگی موها خواهد بود.

 اما نرم کننده‌ها پروتئین‌ها یا اسید سالیسیلیک نیز به عنوان پایه شامپو در نظر گرفته می‌شود. تمامی انواع شامپوها دارای پاک کننده‌ها و نرم کننده‌ها هستند که باعث از بین بردن آلودگی‌های سر و نرمکنندگی موی سر می‌شوند. روغن‌هایی نظیر روغن نارگیل به منظور نرم کردن مو به تناسب نوع شامپو باعث نرم شدن موهای مجعد خواهد شد. افرادی که دارای موهای فر یا مجعد‌دار هستند؛ بهتر است شامپوهایی حاوی روغن نارگیل انتخاب کنند.

مواد کف کننده شامپو

شامپو به عنوان نیاز مهم ما برای شست و شوی سر و حذف آن از آلودگی‌ها می‌باشد. برای خاصیت‌های مختلف شامپو از مواد متنوعی استفاده می‌کنند. قطعاً که یکی از خواص شامپوها قدرت کف کنندگی بالای آنها است و به منظور کف کردن شامپو نیز از مواد مختلفی استفاده می‌شود. عامل اصلی کف کننده در شامپوها مواد و ترکیبات کف کننده‌ای هستند که با ترکیبات شیمیایی و مشخصات خاصی از آنها استفاده می‌کنند.

 سدیم لوریل اتر سولفات و تگزاپون به عنوان یکی از رایج‌ترین عوامل کف کننده شیمیایی محسوب می‌شوند که از آن‌ها برای تولید شامپو نیز استفاده می‌کنند. یا حتی کوکو گلوکوزید نیز جزو مواد کف کننده محسوب می‌شود که در ساختار شامپو از آن استفاده شده است. معمولا مواد کف کننده به عنوان یک نوع ماده فعال سطحی هستند که در صورت ترکیب با هوا و آب باعث ایجاد کف می‌شود.

همین کوکو گلوکوزید یک نوع مایع زرد رنگ با قدرت کف کنندگی و پاک کنندگی بالا است. اما سدیم لوریل اتر سولفات به عنوان یک ماده فعال سطحی با قدرت کف کنندگی بالایی محسوب می‌شود. کف خود به تنهایی نمی‌تواند موها را تمیز کند، از این رو از مواد دیگری نیز برای حذف چربی‌ها و آلودگی‌ها در کنار مواد کف کننده شامپو استفاده خواهند نمود. به وجود آمدن کف در شامپو چگونگی واکنش آب را در مقایسه با تمامی سطوح تغییر خواهد داد.

 آب به راحتی از تمامی سطوح مختلف عبور می‌کند و خاصیت چسبندگی نخواهد داشت. اما کف در چنین مواقعی باعث می‌شود تا آب به مدت طولانی‌تری روی سطوح مختلف به ویژه روی سر باقی بماند. پس اهمیت کف کردن مواد شوینده به منظور حفظ رطوبت آن در طولانی مدت و به منظور تمیز کردن سطح مورد نظر است.