حلال ها کدامند؟ با انواع حلال های مورد استفاده در صنعت آشنایی دارید؟ این حلال ها چه کاربردها و کارایی هایی از خود نشان می دهند؟ جهت خرید عمده حلال ها آشنایی مختصری با این مواد شیمیایی پرکاربرد و منحصر به فرد ضروری است تا بتوان حلالی را انتخاب کرد که بالاترین و بیش ترین کارایی را از خود نشان می دهد و نتیجه قابل قبولی را نیز به دست می دهد. به علت حجم بالای استفاده از این مواد اولیه شیمایی در صنعت خرید آن اهمیت زیادی دارد به ویژه خرید عمده حلال ، چرا که صنایع و کارکاه های تولید هر چند یک بار باید حجم زیادی از این محصولات را خریداری گنند.

ما در اسپیناس شیمی تامین کننده انواع حلال شیمیایی و غیر شیمیایی هستیم و شما نیز اگر دنبال خرید عمده حلال هستید حتما با کارشناسان ما در تماس باشید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

خرید عمده انواع حلال

گفتیم که برای خرید عمده حلال باید با آن ها آشنا باشید. حلال های مختلف هستند که از آن ها می توان متیل استات، استون، بوتیل استات، اتیلن استات، متیل اتیل کتون، گلیکول استات، تولوئن، متیل ایزو بوتیل، کتون، زایلن، کلروفرم، ایزوپروپیل، الکل و غیره اشاره کرد. این ترکیبات شیمیایی قسمت زیادی از ترکیبات مورد نیاز در صنایع را تشکیل می دهند و وجود آن ها در صنایع ضروری به نظر می رسد.

  1. انواع حلال ها در داروسازی

در داروسازی از حلال ها جهت جداسازی کردن، واکنش دادن و هم چنین تصفیه محصولات و یا تمیز کردن بسیاری از تجهیزات استفاده می کنند. چون باقی مانده حلال های شیمیایی در داخل محصولات مطلوب نیستند، پس از روش هایی جهت حذف آن ها استفاده می کنند.

پس از فرایندهایی مانند خشک کردن حتماً باید تجزیه و تحلیل لازم انجام شده، بررسی‌ ها در این خصوص انجام شود که آیا مقادیر به کار برده شده از حلال ها قابل قبول و مجاز بوده است یا خیر؟

بنابراین می‌توان گفت که حلال ها در تولید محصولات دارویی چه اهمیت بالایی دارند. با وجودی که در حال حاضر تلاش ها جهت حذف و به حداقل رساندن مصرف این حلال ها می باشد. اما به هر حال خرید عمده حلال جهت محصولات دارویی انجام می شود.

انواع حلال های مختلف شیمیایی

حلال ها را در یک دسته بندی می توان به نوع آلی و معدنی تقسیم کرد. نوع معدنی عنصر کربن دارد و از آن ها می توان آمونیاک مایع و آب را نام برد. اما حلال های آلی از جمله گلیکول، الکل اتیل و غیره اکسیژن و کربن در ساختار خودشان دارند. در دسته بندی دیگر آن ها را می‌ توان به نوع قطبی و غیرقطبی تقسیم کرد.

حلال های قطبی

حلال های قطبی دسته از حلال ها هستند که دارای بارهایی با گشتاورهای دوقطبی می باشند. در واقع حلال هایی که به عنوان حلال قطبی می شناسیم، دارای مولکول های دوقطبی هستند. مولکول ها با پیوند هیدروژنی با یک دیگر هم کنش دارند. از رایج ترین آن ها می توان آب و الکل را نام برد. دسته دیگر از این حلال ها آلدهیدها، الکل ها، کتون ها های قندی و غیره هستند.

خرید عمده حلال

حلال های غیر قطبی

این حلال ها خاصیت دوقطبی شان بسیار کم است یا ممکن است اصلاً چنین خاصیتی نداشته باشند. این نوع از حلال ها ثابت دی الکتریک از ۱ تا ۲۰ دارند و شامل کلروفرم، تتراکلرید، کربن و روغن های تثبیت شده می باشند. چربی ها، روغن ها و اسیدهای چرب نیز به خوبی در داخل گروه حلال های غیر قطبی می توانند حل شوند.

حلال های مختلف آلی

حلال های آلی مختلف هستند که به موارد زیر می توان اشاره کرد:

حلال های آلیفاتیک

برخی از کاربردهای حلال های آلیفاتیک شامل موارد زیر می باشد:

  1. داروسازی
  2. استخراج کردن روغن ها
  3. پلیمریزاسیون
  4. رنگ ها
  5. چسب ها
  6. حلال های آروماتیک

از این حلال ها جهت استفاده در صنایع مانند تولید چسب ها و رنگ ها، فرایندهای استخراج کردن، جوهرهای چاپ، حشره کش ها، کاهش دهنده ها و غیره استفاده می کنند.

حلال های کربونیل

این حلال ها در بسیاری از پاک‌ کننده‌ های مورد استفاده در رنگ ناخن ها، تخته های مدار، پاک کننده های الکترونیکی، چسب ها، کافئین زدایی، در مواد طعم دهنده و غیره استفاده می شود.

الکل ها

الکل ها دسته دیگری از حلال ها هستند که در صنعت و تجارت کاربردهای زیادی دارد.

حلال پروتیک

آب، اسیدهای کربوکسیلیک و الکل ها جزء حلال های پروتیک هستند.

حلال های آپروتیک

حلال های آپروتیک نمی توانند پروتون آزاد کنند، اما به عنوان نوعی حلال ساده وارد عمل می شوند. نمونه هایی از حلال های آپروتیک هگزان، متیلن کلرید و اتر هستند.

حلال های الی با خاصیت امتزاج پذیری در آب

این دسته حلال ها البته کاربرد زیادی نیز دارند و در آب دارای خاصیت واکنش پذیری می باشند که موارد زیر را می توان نام برد:

  1. اتانول
  2. متانول
  3. گلیسرول
  4. اتیلن گلایکول
  5. دی متیل فرمامید
  6. استون
  7. پروکسید دی اکسان
  8. فرمالدهید
  9. حلال های آلی با خاصیت امتزاج ناپذیری در آب

این گروه به گروه های مختلف تقسیم می شوند که از آن جمله می توان انواع:

  1. الکل ها؛ مانند استرها، اکتان، الکل بوتیل، الکل هگزیل و استات را نام برد.
  2. آلکیل هالیدها؛ مانند کلروفرم، تری کلرو اتان، کربن تتراکلرید
  3. اترها مانند؛ دی اتیل اتر، دی بوتیل اتر
  4. حلال های غیر محلول در آب

از حلال های غیر محلول در آب موارد زیر را می توانیم نام ببریم:

  1. هیدروکربن‌ های آلیفاتیکی مانند ان هگزان و ان هوتان
  2. هیدروکربن های آروماتیک
  3. هیدروکربن های آلیفاتیک از نوع حلقوی

خرید عمده حلال

قیمت و نحوه خرید عمده حلال

اگر تصمیم گرفتید که خرید عمده حلال را انجام دهید، بدون آشنایی داشتن با آنها و شناخت کارایی شان خرید شما کمی دشوار خواهد بود، چون همان طور که در بالا به چندین نمونه از حلال ها اشاره کردیم، این مواد شیمیایی و پرکاربرد بسیار متنوع و مختلف هستند. واضح است که با همین تنوعی که دارند، در تولید محصولات متنوعی نیز به کار می روند.

 قیمت عمده حلال ها نیز به نوع آن ها وابسته است و شما وقتی صحبت از قیمت حلال می کنید ابتدا باید نوع آن را مشخص کرده باشید. چون حلال ها قیمت های متفاوتی دارند و نوع پرکاربرد آن ها مسلما قیمت بیش تری خواهد داشت. جهت خرید عمده حلال نیز اسپیناس شیمیو واحد فروش این شرکت بزرگ می تواند به شما کمک کند که از تامین کنندگان و توزیع کنندگان بسیاری از روغن های صنعتی و سنتی، بسیاری از مواد شیمیایی، بسیاری از مواد اولیه در صنعت غذایی و غیره می باشد.