مواد اولیه غذایی عمده
برای خرید عمده مواد اولیه غذایی چون که، این مواد مختلف و گسترده هستند. ابتدا باید بتوانیم نوع مورد نظر و مناسب را بشناسیم و با کاربردهای تمامی آن آشنایی داشته باشیم. سپس اقدام به خرید کنیم. راه های خرید کردن متفاوت هستند یکی از راه های خرید عمده مواد اولیه غذایی انتخاب مکانی مانند شرکت اسپیناس شیمی می باشد. این شرکت کلیه مواد اولیه غذایی، مواد اولیه شیمیایی، بسیاری از روغن های طبیعی و صنعتی و غیره را تأمین می کند و یکی از بزرگ ترین تامین کننده های این گونه مواد در کشور است.
برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.
یعنی اگر شما به این شرکت دسترسی داشته باشید می توانید خرید عمده مواد اولیه غذایی در تهران را بدون هیچ واسطه ای و با قیمت هایی قابل قبول تهیه کنید.
خرید انواع مواد اولیه غذایی عمده
جهت خرید عمده مواد اولیه غذایی آشنایی پیدا کردن با این مواد غذایی ضروری است و اهمیت بسیاری پیدا می کند، چون تنها با شناخت مواد اولیه غذایی، آشنایی با خواص و کارایی های آن ها است که می توان این مواد را تهیه کرده و به طرز صحیح استفاده نمود، چون امروزه موادی که به عنوان مواد اولیه صنایع غذایی محسوب می شوند، مختلف هستند و کدام ویژگی خاصی را دارند، یعنی در تولید کردن انواع مواد غذایی طیف بالایی از مواد اولیه مصرف می شود، این مواد عبارتند از:
انواع مختلف خمیرمایه ها
خمیرمایه ها را همه ما می شناسیم و می دانیم که از آن ها جهت افزایش دادن شکل، حجم و بافت برخی از محصولات غذایی استفاده می کنند که به صورت پخته شده هستند. از رایج ترین خمیرمایه ها نیز می توان آبجو، مخمرها، بکینگ پودر، کنسانتره، پروتئین، ماست، آب پنیر و دوغ را نام برد. خمیرمایه ها در تولید کردن محصولات بسیار زیادی که به صورت شور و شیرین هستند، مانند نان ها، کلوچه ها، کیک ها، نان سودا، بیسکویت ها و غیره کاربرد دارند. در واقع خمیرمایه ها اصلی ترین مواد اولیه صنایع غذایی هستند.
انواع مختلف عوامل ضد جوش
عوامل ضد جوش نیز مانند خمیرمایه ها شناخته شده و پرکاربرد می باشند و همه ما با اکثر آن ها مانند مخلوط تخم مرغ، انواع شیر خشک ها، آرد، محصولات قندی و دیگر مخلوط های شیرینی و کیک پزی آشنا هستیم. عوامل ضد جوش از چسبندگی زیاد و کلوخه کلوخه شدن مواد غذایی پیشگیری می کنند. دی اکسید سیلیکون، فسفات های کلسیم، برخی از سیلیکات ها مانند (آلومینیوم، کلسیم و تری کلسیم)، استئاریک اسید جزو عوامل جوش می باشند. بنابراین در خرید عمده مواد اولیه غذایی عوامل ضد جوش جایگاه ویژه ای دارند.
انواع مختلف کنترل کننده های ph
کنترل کننده های ph در برخی محصولات غذایی قلیایی و یا اسیدی بودن مواد را کنترل می کنند. بسیاری از کنترل کننده های ph جهت تغییر دادن و یا ایجاد ایمنی در برخی از محصولات غذایی کاربرد دارد. استیک اسید، استیک سیتریک و سیترات سدیم از اصلی ترین و مهم ترین کنترل کننده های پی اچ هستند. در موادی مانند مربا، ژلاتین، آب نبات و بستنی به کار می رود. اسید لاکتیک نیز به عنوان یک تنظیم کننده ph است که در صنعت پنیر سازی کاربرد دارد. اسید آدیپیک در طعم میوه ها برای برخی نوشیدنی ها استفاده می شود.
پس باید در هنگام خرید عمده مواد اولیه غذایی به انواع آن توجه داشته و دقیقا همان کنترل کننده ای را تهیه کنید که نیاز دارید.
انواع مختلف امولسیفایرها
امولسیفایرها به مخلوط هایی مانند آب و روغن اضافه شده و به ترکیب شدن بهتر آن کمک می کند. از معروف ترین امولسیفایرهایی که در صنعت مواد غذایی و حتی در بسیاری از منازل استفاده می شود، می توان به سس مایونز، شیر و سس وینگرت اشاره کرد. لیستین نیز از سویا و زرده تخم مرغ به وجود می آید و در تولید محصولات غذایی کاربرد دارد. استریل لاکتیلات سدیم نیز در برخی خامه های مصنوعی، خمیر نان های تجاری و سفیده های تخم مرغی خشک شده به صورت کاملا منجمد و یا به صورت مایع استفاده می شود.
انواع مختلف مرطوب کننده ها
دسته دیگری از مواد اولیه صنایع غذایی مهم هستند و خرید عمده مواد اولیه غذایی محسوب می شوند، مرطوب کننده ها هستند. از رایج ترین آن ها عبارتند از:
- عسل
- پلی ال های قندی مانند (گلیسرول، زایلیتول، سوربیتول، مالتیتول)
- گلیسرین
- پروپیلن گلیکول
پروپیلن گلیکول را می توان در گل ختمی، نارگیل خرد شده و برخی آب نبات ها نیز پیدا کرد. نکته مهم در خصوص دسته پلی ال ها شیرین کننده های کم کالری محسوب می شوند و در برخی آب نبات ها، آدامس های بی قند و غذاهایی که دارای کالری کمی هستند، دیده می شود.
انواع مختلف تثبیت کننده ها
دست دیگری از مواد اولیه صنایع غذایی تثبیت کننده ها، برخی از عوامل ژل کننده و عوامل ضخیم کننده می باشند که کاربردهای مختلفی در صنایع غذایی از خود نشان می دهند. جهت ایجاد کردن بافت یکنواخت و پایدار در محصولات غذایی و پیشگیری از تشکیل شدن انواع کریستال های یخی، پیشگیری از جدا شدن برخی از امولسیفایرها و پیشگیری از ته نشین شدن کاربرد دارند. تاپیوکا، نشاسته ذرت، نشاسته سیب زمینی، صمغ لوبیا، صمغ گوار و صمغ زانتان هستند.
غلیظ کننده ها نیز که ساختار آن ها بر پایه پروتئین می باشد، مانند سفیده تخم مرغ، کلاژن، ژلاتین، برخی آلرژینات ها، کاراگینان و آگار آگار جزو پلی ساکاریدها هستند که از جلبک ها تهیه می شوند.
پکتین نیز از مرکبات و سیب به دست می آید و در خرید عمده مواد اولیه غذایی تثبیت کننده ها برخی از عوامل ژل کنندگی و برخی ضخیم کننده ها قرار می گیرند.
قیمت عمده مواد اولیه غذایی
قیمت عمده مواد اولیه غذایی نیز چون این مواد گسترده هستند، متفاوت است و هر کدام قیمت های مخصوص به خودشان را دارند. به طوری که برخی از آن ها ممکن است گران قیمت باشند، اما برخی از آن ها مانند طعم دهنده ها و رنگدانه ها که به وفور یافت می شوند و تهیه کردن آن ها آسان تر است، قیمت های پایین تری داشته باشند. اما به هر حال اگر قصد شما خرید عمده مواد اولیه غذایی باشد، در این صورت قیمت ها نیز مناسب خواهد بود. اگر بتوانید بدون واسطه این مواد را از مکان های توزیع کننده به دست بیاورید، باز هم بر روی قیمت ها تاثیر خواهد داشت. اسپیناس شیمی مرکز پخش مواد اولیه و خرده فروشی مواد شیمیایی است.
دیدگاه خود را بنویسید