سدیم لوریل سولفات - sls

Sodium laureth sulfate

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.

سدیم لوریل سولفات (SLS) یک صابون مصنوعی یا سورفکتانت است که معمولا از روغن نارگیل، روغن هسته خرما یا نفت ساخته شود.

سدیم لوریل سولفات- sls به عنوان مواد اولیه شوینده در انواع شوینده ها باعث به وجود آمدن کف میباشد و در پاک کردن چربی و کثیفی از لباس ها و سطوح بسیار تاثیر گذار است. از جمله مزایای سدیم لوریل سولفات میتوان به ارزان قیمت بودن و به طور کامل زیست تخریب پذیر بودن، اشاره کرد. این ماده در انواع پودری مشابه کریستال و رشته ای موجود میباشد. قابل توجه است که، این ماده شیمیایی دارای ویژگی امولسیفایر و همچنین عامل کف کننده بوده است که به طور معمول در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی همراه با پاک کننده های صنعتی کاربرد داشته است.

سدیم لوریل سولفات یک سورفاکتانت با استفاده بسیار زیاد، در انواع محصولات پاک کننده، لوازم آرایشی و بهداشتی و بسیاری از محصولات مراقبت شخصی است. این ترکیب به SLS شناخته شده است. یک نوع سورفکتانت بوده است که دارای فعالیت های گوناگونی میباشد، ولی به اسم یک عامل پاک کننده در مراقبت از پوست و مو بیشترین استفاده را داشته است. این ماده شیمیایی یک نوع از سولفات است و تشکیل شده از روغن نارگیل، روغن هسته خرما و مچنین روغن  نفتی بوده است.

ویژگی سدیم لوریل سولفات- sls

  • این ماده شیمیایی دارای جرم مولکولی 38/288 گرم بر مول میباشد.
  • شکل ظاهری این ماده همانطور که گفتیم پودری شبیه به کریستال و رشته ای بوده است.
  • دانسیته سدیم لوریل سولفات 01/1 گرم برسانتی متر مکعب است.
  • نقطه ذوب این ترکیب 206 درجه سانتی گراد میباشد.

تفاوت سدیم لوریل سولفات و سدیم لورت سولفات

به طور معمول این دو ترکیب در محصولات زیبایی پیدا می شوند و به دلیل داشتن تفاوت کمی در املا افراد به آسانی اشتباه میکنند، ولی تفاوت قابل توجهی بین این دو ماده وجود داشته است. آنها دارای فعالیت شبیه بهم دارند و هر دو ماده باعث به وجود آمدن کف در محصولات می شوند.

از جمله تفاوت ها این بوده که سدیم لوریل سولفات در بیشتر اوقات، بیشتر از سدیم لورت سولفات به پروتئین های سطح پوست می چسبد. در نتیجه SLS پتانسیل تحریک کننده بیشتری داشته و در زمان استفاده از آن احتمالا حساسیت تماسی بیشتری وجود دارد.

کاربرد سدیم لوریل سولفات- sls

  • در شوینده ها: به عنوان سورفکتانت
  • داروسازی: بهبود بافت قرص و کپسول
  • در صنعت: امولسیفایر و کف کننده
  • نساجی و نفت و گاز
  • این ماده نقش مهمی در پزشکی داشته و به عنوان ملین  استفاده می شود و همچنین به اسم ماده افزودنی به برخی از انواع دارو های  آسپرین برای بالا بردن انحلال پذیری آن ها اضافه میشود.

از جمله نکته ایمنی اینست که، این ماده بسیار خورنده بوده است و باعث تحریک پوست شما میگردد.  جهت حفظ و نگهداری از این ماده شیمیایی حتما لازم است، دقت کافی داشته باشید تا از آتش سوزی و  شعله ور شدن از این محصول جلوگیری بشود. برای ذخیره سازی و نگهداری این ترکیب شیمیایی باید آن را به دور از اکسید کننده ها و اسید های قوی حفظ کنید. توجه کنید، مناسب ترین دما برای حفظ و نگهداری این ماده، دمای محیط است.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،سیلیکون امولشن، لورامید، ایزوپروپیل پالمیتات

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...