اسانس خوشبو کننده هوا لوندر به نام های اسانس لاوندر یا اسطوخودوس نامیده میشوند.

از جمله پرکاربرد ترین اسانس گیاهی در جهان میتوان به اسانس لوندر اشاره کرد. این اسانس خوشبو همانطور که میدانید دارای فواید بسیار زیادی برای سلامتی باخود داشته است. جالب است بدانید که، فواید این ترکیب بیشتر از ۲۵۰۰ سال پیش کشف گردیده است. به صورت کلی به صورت عمده این اسانس به روش تقطیر با بخار آب استخراج از گل های گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) تشکیل می شود.

جالب توجه است که، قرن ها گل های اسطوخودوس به شکل های گوناگون مورد کاربرد افراد قرار میگیرد. این اسانس دارای یک رایحه ای بسیار ملایم و آرام بخش بوده است و با استفاده از آن می توانید محیط های مد نظر خود را به گونه ای معطر کنید  که باعث آرامش روحی ، جسمانی خود شوید. اسانس خوشبولوندر برای افرادی  که دارای اضطراب و نگرانی هستند، باعث درمان شدن اضطراب و نگرانی های شما  میشود. همچنین میتوان گفت که  لاوندر اسم یک گیاه بسیار معروف لاندور بوده که یکی از محبوب ترین گیاهان در جهان شناخته شده است.

ویژگی اسانس لوندر

  • شکل ظاهری این اسانس به صورت مایع بوده است.
  • نوع رایحه این ترکیب فوق العاده کاملا گیاهی میباشد.
  • توجه فرمایید که، اسانس لوندر در حجم 18 میلی لیتر به فروش می رسد.
  • همچنین این اسانس در ظروف شیشه ای عرضه می شود.

برای خوشبو سازی باشگاه های ورزشی، هتل ها ، شرکت ها، دفاتر کاری و …. میباشد از این نوع اسانس از گیاهان دارویی بسیارخوشبو و معطر بوده است. از جمله خواص این اسانس خوشبو میتوان به این مورد اشاره کرد که، به علت وجود داشتن انواع ترکیبات گوناگون و مغذی در این اسانس گیاهی میتوان گفت این ماده برای سلامتی شما بسیار  مفید میباشد. جالبه بدانید که، در طب سنتی برای درمان کردن تعداد زیادی از مشکلات مخصوصا مشکلات عصبی از اسانس اسطوخودوس به صورت گسترده استفاده می شود. 

کاربردهای اسانس لوندر:

  • این ماده باعث درمان طبیعی سردرد های میگرنی و همینطور تشنجی میشود به دلیل اینکه این گیاه باعث آرامش و کاهش تنش در شما می شود.
  • جالب توجه که، برای از بین رفتن مشکلات خواب و درمان کردن انواع بی خوابی از اسانس لوندر استفاده می شود. به دلیل وجود داشتن ویژگی آرام بخش در آن میباشد.
  • استفاده موضعی از اسانس اسطو خدوس در بیماری‌ های پوستی، از زخم ‌های شانکر گرفته تا واکنش‌ های آلرژیک همینطورآکنه و لکه ‌های پیری باعث بهتر شدن و کمک به درمان میکند.
  •  این اسانس خوشبو در صنایع مواد شویند کاربرد بسیاری دارد.
  • در صنعت آرایشی مخصوصا صنایع عطر سازی به عنوان یک عطر ملایم و آرامبخش به صورت وسیع استفاه می گردد.
  • در هنگام تهیه ماسک صورت میتوانید از این اسانس استفاده کنید و باعث شفافیت صورت خود شوید.

از جمله نکات ایمنی اینست که، لازم است که این اسانس فوق العاده به دور از نور خورشید و در درجه حرارت بسیار زیاد قرار گیرد و همینطور توجه کنید که حتما این ماده گیاهی را دور از دسترس کودکان قرار دهید.

 اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی، اکتیل متوکسی سینامات، اسید سیتریک آبدار و روغن نارگیل

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...